Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szegeden szült kismamák...

Szegeden szült kismamák segítségét kérném?

Figyelt kérdés

35 hetes vagyok, nemsokára a Női klinikán szülök. Nincs fogadott dokim. Mit kell vinni a pici babának? Mit adnak? Milyenek a körülmények ott? Az ellátás? Ha nincs orvosod hogyan viselkednek? A csecsemőosztályon rendesek? A szülésznők?

Bocsi a rengeteg kérdésért, de nincs a környezetemben senki olyan akitől meglehetne kérdezni, a védőnőm meg össze vissza hablatyol mindent, szóval vele nem vagyok előrébb...

Köszönöm a válaszokat :)

Minden segítőkész válasz nagyon jól jön :D

2012. márc. 12. 12:10
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia

Én még 2009-ben szültem a Klinikán. Akkor a babának nem kellett csak pelenkát, popsitörlőt és krémet vinni, de igazából azt is adtak, de ha egész nap kint volt nálam, volt, hogy én tettem tisztába. Ruhát csak, amibe hazahoztuk azt kellett vinni. Bent kisingben és pólyában volt. A csecsemősosztályon aranyosak voltak, főleg az egyik védőnő, ő nagyonn sokat segített. (a szoptatás nem nagyon akart menni, de tényleg nagyon türelmes és segítőkész volt). A nővérek is aranyosak.

Én naponta többször is kaptam új, tiszta hálóinget, ha netán tejes lett vagy véres. Az ágyneműmet is rendesen cserélték. A kaja nem a legjobb, de én mindig hozattam valamit a férjemmel. :)Szerintem, ha kedves vagy velük,a kkor ők is azok. :)

Nekem volt fogadott orvosom is és szülésznőm is, tehát azt nem tudom, hogy milyenek az ügyeletesek, de szerintem aranyosak. (legalábbis, amíg nem ért oda a szülésznőm, velem azok voltak)

Nekem pozitív tapasztalataim vannak arról az 5 napról, amit bent töltöttünk.

2012. márc. 12. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!