Az epidurális érzéstelenitéskor lebénul addig a lábam szülés alatt?
Figyelt kérdés
Azt ugye gerincbe adják..akkor egy kis ideig lebénulok?2013. máj. 29. 13:57
2/5 anonim válasza:
Nem az a spinális. Az eda-nál az epidurális térbe adják a fájdalomcsillapítót, nem bénulsz le :)
3/5 anonim válasza:
Nem bénulsz le, az a spinális, ami műtéteknél van. Epidurálisnál csak kicsit megváltozik az érzékelés, vagy nem is tudom hogy fogalmazzak...az érzékelés megmarad, de a fájdalom "kikapcsol". Én EDA-val simán álldogáltam a szülőágy mellett a vajúdás alatt.
4/5 anonim válasza:
Nemcsak a spináliskor nem lehet érezni a lábad. De két különböző dolog az EDA szüléskor és EDA császárkor vagy egyéb műtétkor. Szüléskor másfajta gyógyszert adagolnak, kisebb mennyiségben, mindent érzel igazából, csak a fájdalmat nem vagy csak enyhül a fájdalom, adagolástól függ. De nem bénulsz le:)
5/5 anonim válasza:
nekem lezsibbadt hastól lefelé míg kaptam a dózist..
aztán szépen lassan ment ki a hatás éreztem hogy visszatér a lábamba az élet,na meg a pokoli vajúdás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!