Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » SOS! Szülés után meddig...

SOS! Szülés után meddig normális, ha tüsszentésnél egy kicsi pisi befolyik?

Figyelt kérdés
2013. máj. 27. 20:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

nekem katéterem volt császármetszéskor és annyira kényelmes volt hogy nem kellett felkelni pisilni mert baromira fájt, és azóta vannak hasonló tüneteim mint neked

amúgy annyira bizar volt hogy nem éreztem mikor kell pisilni csak folyton azt éreztem hogy dejó hogy sose kell :) közbe meg dőlt a zacsiba a cucc

2013. máj. 27. 21:20
 12/17 anonim ***** válasza:
Kb az első 2-3 hónapban ha megemeltem valamit, én totál bepisiltem, nem csak pár cseppet...Fél éve szültem, már teljesen rendbejött. Intimtornáztam is, de nem minden nap, csak mikor épp eszembe jutott..Biztos ez is használt, de magától is idővel javul.
2013. máj. 27. 21:40
 13/17 anonim ***** válasza:

LÁnyomnál volt ilyen gondom, vagyis az első szülésen után. 4 hónapos volt, mikor ez teljesen elmúlt, addig folyamatosan ritkult. Fél éves volt, mire ott lent úgy éreztem, hogy minden olyan, mint régen. Nem fájt addig, csak mégis valahogy nem olyan volt addig, mint előtte.

Érdekes hogy az ikrekkel nem volt ilyen gondom, vagyis az ikerszülésem után, őket is simán szültem.

2013. máj. 27. 21:42
 14/17 anonim ***** válasza:
Még azon gondolkoztam, hogy lehet ennek köze van a gátmetszéshez is..Mert nekem elég nagy volt és sokáig tök merev volt az a terület,szerintem mikor teljesen meggyógyult ott az izom, akkor nem volt már pisi-problémám.
2013. máj. 27. 21:48
 15/17 A kérdező kommentje:
Az első két gyerek után nem volt ilyen gond, akkor volt gátmetszés. Most nem vágtak és nem is repedtem.
2013. máj. 27. 22:07
 16/17 anonim ***** válasza:
Akkor még sincs összefüggés.. :) A lényeg, hogy nem maradsz így,csak adj időt magadnak. Az intimtorna meg nem bonyolult, tv-zés közben néha csináld:)
2013. máj. 27. 23:45
 17/17 anonim ***** válasza:
Néhány hónapig is akár, egy idő után csak az tűnik fel, hogy elmúlt, már nincs ilyen :) Intim torna elvileg segít, de nekem nem volt valami sok időm/erőm/kedvem csinálni, és így is elmúlt szerintem olyan 3 hó alatt biztos, lehet, hogy előbb.
2013. máj. 28. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!