Normális egy 1,5 kicsi gyereknél, hogy "begörcsöl", lemerevedik a nyaka?
Egyik reggel (szerintem) öltözésnél, mikor felültettem megrándulhatott a nyaka a jobb oldalon... mert utána nem sokkal először csak nyűgösen, sírdogálva mutogatta, hogy bibis, aztán később már láttam, hogy jobb irányba nehezen, ill. csak olyan lemerevedve fordítja. Ennek már 3. napja, próbálgatom finoman masszírozni, de nem nagyon látok változást. Amikor hasra fekszik, akkor elfordítja jobboldalra is a fejét, tehát nagyon nagy "baj" nem lehet... Csak azt nem tudom meddig "normális" ez, mit lehet még ez ellen tenni? Milyen krémmel lehet esetleg segíteni ezen? Ezzel még nem rohannék orvoshoz...
Segítséget, tanácsot előre is köszönöm...
Én is az aggódósabb fajta anyuka vagyok... Amúgy én is kendővel próbálkoztam, gondoltam én is, hogy ha ott melegen tartja, akkor jobb lesz...
Amúgy még születése óta, soha nem volt beteg. Ezért is parázok, hogy majd ha egyszer előjön, milyen lesz, hogy kezdődik... Merem remélni, hogy nálunk ez nem annak a jele, ma már - ahogy a doki tanácsolta - 2x 5 ml Nurofen szirupot adtam neki (1-3 év között 3x lehet adni egy nap), ami ugye gyulladáscsökkentő is... bár nem szeretek semmi ilyesmit beadogatni neki, de hátha ez használ és esetleges betegségét is megelőzheti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!