Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van olyan szava a kicsi...

Van olyan szava a kicsi gyerkőcötöknek, amit nem tudtok, hogy mi lehet az?

Figyelt kérdés
A fiam most kezd el szavakat utánozni, és van neki egy szava, amit nem tudunk, hogy mi, pedig nagyon el szeretné magyarázni, de nem tudjuk, mi lehet az: tika. Nem óra, nem cumi.. nektek van ilyen szó? Mikorra jöttetek rá, hogy mit jelent?
2013. jan. 17. 11:21
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%

Lányom nagyon sokszor mondta, hogy "pöjte, pöjte". Fogalmam sem volt mi az, mert csak úgy mondogatta, amikor eszébe jutott, és nem tudtam mihez kötni.

Volt már vagy 2 éves, amikor közölte, hogy a Pöjte az a Percy vonat a Thomas meséből. :)

A másik a "bojti" volt, nem tudtuk azt sem, hogy mi lehet, de végül hónapok múlva kiderült, hogy a macskára gondol. :)

2013. jan. 17. 11:34
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
turo rito :D:D ez nála a turó rudi
2013. jan. 17. 11:37
 3/27 A kérdező kommentje:
de édesek :-))))
2013. jan. 17. 11:39
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Ezeket szívesen olvasom én is, bár még a lányom nem beszél. :)
2013. jan. 17. 11:41
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Az én kislányom sokáig mondogatta, hogy bilka-bilka. Később, mikor nagyobb lett, kérdeztük tőle, hogy ez mit jelentett, azt mondta, hogy irka-firka :)
2013. jan. 17. 11:48
 6/27 A kérdező kommentje:
még egy szó, amit először a játékboltban mondott: pi.na gó! Csak néztek ránk, de a pillangóra mutatott! :-)
2013. jan. 17. 11:51
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam sokszor mondta, hogy "tete, tete". Csodálkoztam, hogy miért lehet álmos, mert nemrégen ébredt, én azt hittem tentét jelent. Aztán kiderült, hogy a tete=labda. Még most is, pedig már rengeteget beszél. :)
2013. jan. 17. 11:52
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Amikor még halandzsázott, akkor szinte minden második szó az volt, hogy "ásiabugi". A mai napig nem tudjuk mit jelent, ő meg már nem is emlékszik rá. Amikor meg elkezdett beszélni, akkor meg mindenre ami nem tetszett neki azt mondta, hogy "ez pukis". Bácsira, nénire, ételre, ruhára, bármire ami nem tetszett neki. Kérdeztük, hogy miért pukis, de nem tudta megmondani.
2013. jan. 17. 11:53
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
noni=Reni(szomszéd kislány)
2013. jan. 17. 11:58
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Esszeó (ez se jó :o))
2013. jan. 17. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!