Szülésznők a Sote II?
Figyelt kérdés
Tudtok ajánlani jó szülésznőt a SoteII?
Mennyiért vállalják? Érdemes fogadni?
2013. máj. 27. 15:53
1/4 anonim válasza:
Úgy tudom, átlagosan 40 ezerért vállalják. Nekem Laskó Katalin volt, nagyon meg voltam Vele elégedve, rengeteget köszönhetek Neki. Barátnőm Gönczi Katalinnál szült, ő meg Rá esküszik :))
Nekem megérte. Eléggé elhúzódott a vajúdás és végig ott volt velem, segített, amiben csak tudott. Persze a férjem is ott volt, de mégis más, ha egy hozzáértő személy is végig ott van.
2/4 anonim válasza:
Első vagyok, még annyi, hogy a férjem utána meg is jegyezte, hogy legszívesebben a szülésznőnek adná a doki borítékját, a dokinak meg a szülésznőét mert gyakorlatilag a dokit csak a kitolásnál láttuk, a szülésznő meg 12 órán keresztül tényleg megtett mindent, amit csak tudott
3/4 anonim válasza:
Vaszil Edit. Egyébként érdemes fogadni mindenképp, szinte mindenki nagyon jó ott.
4/4 anonim válasza:
Tigyi Zsuzsi nagyon rendes,kedves,csak sajnos elég drága,úgy tudom már 50 e ft felett kér..
Én 3 éve szültem nála,a legnagyobb segítségem volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!