SOTE II. milyen mostanság az ellátás ott? Mire számíthatok? Rendesek a dokik, szülésznők?
Konkrétan nem tudok a kérdésedre válaszólni.Csak azt tudom mondani, hogy van egy ismerősöm aki ott szült.De szülés alatt beletőrték a tűt a kezébe.Müteni kellet.A baba be sárgult mégis haza küldték őket a 3.napon.A háziorvos küldte be öket a gyemek korházba és ott volt kékfény alatt a gyerköc....
Lehet ez csak kirivó eset,de én ezek után tuti nem szülök ott....
Húúú, keény amit az előző írt.
Én 2,5 hónapja szültem ott, úgy hogy előtte 2 hetet bent töltöttem. Én meg voltam elégedve az orvosokkal, azt leszámítva, hogy nem akartak haza engedni, mikor semmi bajom nem volt, csak annyi, h bármikor megszülhetek. Végülis kikönyögtem a hazaengedést, de másnap mentem is vissza.
Kérdésedre a válasz, vannak fura dokik, meg nagyon aranyosak is. A furából sokkal kevesebb van! És nagyon sok a fiatal orvos. Ellátás, sztem átlagos, igazából ha nincs bajod nem zaklatnak szülés után, napi egy vizit, ahol első nap megnyomkodják a hasadat, és ennyi. Ha bajod mész, szólsz és segítenek.
Az én babám is besárgult egy kicsit, nem vészesen mégis bent tartottak minket egy napot pluszba kék fény alatt.
Nagyvonalakban ennyi.
Ja igen, és kaját vitess be, mert az pocsék, ha még mindig azok vannak akik akkor voltak. Legalábbis a gyermekágyon nagyon sz@r, patológián jó.
Szülésznők is nagyon aranyosak(szüléssel együtt négyszer voltam szülőszobán).
Van fogadott dokid v ügyeletesnél szülsz?
Ha gondolod írj privit, ha még kíváncsi vagy vmire!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!