Miért ajánlotta fel a dokim, hogy választhatok természetes szülés és császár között? Teljesen egyedül!
Figyelt kérdés
Indok lenne:mentális problémák (ez hosszú) és rövidlátás (retinám leválhat az erőlködéstől).
Szerintetek melyiket válasszam?
Köszi!
2013. máj. 25. 00:17
11/13 anonim válasza:
Önmagában a rövidlátás nem ok a császárra! El kell menni szemészetre és retina- és szemfenékvizsgálatot kérni, ez alapján a szemész mondja meg hogy kockázatos-e a hüvelyi szülés vagy sem. A mentális problémák miatt pedig pszichiáter véleményét kellene kikérni. Én pánikbetegen csináltam végig 2 terhességet és szülést (gyógyszermentesen). Ha nincs egyértelmű indoka a császárnak én biztos nem választanám. És nem azért, mert "szülésélményt" akarnék vagy hasonlók, hanem mert az mégiscsak egy hasi műtét egy csomó kockázattal, aminek 90%-áról fogalma sincs egy átlagembernek. (Én is az vagyok, csak van pár orvos a családban így fel vagyok világosítva pár dologról.)
12/13 A kérdező kommentje:
Köszi!
A retinám leválhat,ezt szemész állapította meg,erős rövidlátó vagyok (-8.25 és -9.75),csak lencsém van,szemüveg az nincs is ("szódásüveg" lenne,sajnos)
:((((((
2013. máj. 26. 14:09
13/13 anonim válasza:
Akkor válaszd a császárt! Mindkét esetben lehetnek komplikációk, ezt kikerülni nem lehet. Nekem császárom volt, nem bántam meg! A hasam is szépen visszament, másnap nehéz volt felkelni, de egyre könnyebben ment, másfél hét után már nem is éreztem! Van ismerősöm aki viszont sokáig nem bírt ülni természetes szülés után. De van olyan is,akinek császár után nem ment vissza a hasa. Előre nem tudhatod, hogy neked hogyan viseli a szervezeted. De a szemedet védeni kellene, a látásodra nagy szükség lesz, jobban mint eddig valaha, hogy elláthasd a babád! Szerintem erre gondolj! Legalábbis én azt nézném, hogy a babámnak mi a jobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!