Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Spontán szülés után meddig...

Spontán szülés után meddig véreztél? Könnyű szülésed volt? Hamar levát a lepényed?

Figyelt kérdés
2013. máj. 22. 12:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

1.szülésem: 10 óráig tartott,fájdalom csilapitó nélkül,könnyü-gyors kitolás,pillanatok alatt levált a lepény,2 hétig véreztem

2.szülésem: 3 óráig tartott,itt is fájdalom csilapitó nélkül,könnyü-gyors kitolás,pillanatok alatt levált a lepény,1 hétig volt vérzésem

2013. máj. 22. 14:00
 12/16 anonim válasza:
Első szülés, a legelső fájáshoz képest 13,5 óra múlva lett meg a baba, a vége gyors volt és nem volt vészes. A lepény hamar levált. 6 hétig tartott a vérzés.
2013. máj. 22. 14:20
 13/16 anonim ***** válasza:
első baba,nem egész 3 óra alatt lett meg az első fájástól. 40 perc volt brutális, a többi simán kibírható. A kitolás 3 fájás volt összesen. A lepény elég hamar levált. Fogalmam sincs, meddig véreztem, a 6 hetesen már bőven nem. Előtte is sokszor volt olyan, hogy 1-2 napig semmi, aztán egyszercsak megindult.
2013. máj. 22. 14:35
 14/16 anonim ***** válasza:
Első szülésem volt.Könnyűnek mondanám, 3,5 óra volt az egész.Miután kibújt a kisfiam,egyet kellett még nyomnom és ki is jött a lepény.Utána kb. másfél-két hétig véreztem.
2013. máj. 23. 07:23
 15/16 anonim ***** válasza:

Mindkét szülésem spontán volt és nem volt gond a lepénnyel.

Az első sokáig tartott és nagyon fájt (12 óra vjúdás oxival + 1óra kitolás)

A második nagyon jó volt. Nem volt egész 3 óra az első fájástól, pont kitolásra értem be a kórházba ami kb 15 percig tarott. Könnyű szülés volt, pedig nagyobb babát szültem, mint előre.

2013. máj. 23. 13:49
 16/16 anonim ***** válasza:

Ja és a vérzés.

Elsőnél már nem emlékszem meddig tartott.

Most meg 3 hét után elég 1 tisztasági.

2013. máj. 23. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!