Másnak is csúnya a császár heg helye?
Figyelt kérdés
Februárban volt 3 éve, hogy szültem. Még van ahol rózsaszín, nem fehér és tök vastag...a másodikkal a 6. hónapban vagyok. A doki azt mondta, ez genetikus-tehát van akinek ilyen csúnya...ha a második is császár, az még durvább lesz?!2013. máj. 22. 10:10
1/7 anonim válasza:
Nekem is ilyen csúnya. Mindig is ilyen volt, és ilyen is marad. De a második és a harmadik után sem lett rosszabb, mint amilyen az első után volt.
2/7 anonim válasza:
Hát nekem sem szép, de a lógó hasam eltakarja. Élet apró "örömei".
3/7 anonim válasza:
Nekem másfél éve volt a császárom, nehezen halványodott, a közepe még mindig vastag és piros és már így is marad... :(
4/7 anonim válasza:
"Örülök" a kérdésnek, én is épp ma akartam írni, bár nekem csak 6 hónapja volt a műtétem, de olyan csúnya a heg, vastag és piros, de ezek szerint ez normális...
Ti hogy szőrtelenítetek a hegen, én ott sem borotválni, sem gyantázni nem merem, de olyan csúnya, hogy alatta megcsinálom, rajta meg szőrös :)) Van tippetek esetleg? :)
5/7 A kérdező kommentje:
kedves utolsó, ha egyiket sem mered, marad a csipesz jobb híján. Én simán borotválom, mondjuk néha belekapok sajna...
2013. máj. 23. 12:37
6/7 anonim válasza:
10,5 hónapja volt a császárom, de az eredeti vágásomból talán 5 cm látszik csak, az is halványan és a többi alig, csak egy vékony csík. Szerintem ez a dokitól is függ és attól, kinek milyen a sebgyógyulása. Nem ragasztottam és semmivel nem kentem.
7/7 anonim válasza:
9 hónapja volt császárom és a sebem még most is olyan püffedt vörös és fáj is sokszor van,hogy moccani sem bírok,bartátnőm ugyanazon a napon szült mint én szintén császárral neki szinte nem is látszik a heg.Épp most készülök felkeresni egy orvost,hogy ez normális e vagy valami bibi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!