Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Uzsokiban EDA (epidurális...

Uzsokiban EDA (epidurális érzéstelenítés) tapasztalat?

Figyelt kérdés

Egyenlőre nagyon ellene vagyok, de soha ne mond, hogy soha elven...ki tudja.

Minden napszakban van rá lehetőség? Ár? Mellékhatások? Tapasztalatok? Köszönöm szépen!

2013. máj. 14. 20:33
 1/7 anonim ***** válasza:

Januárban szültem. Én is ellene voltam, de igen gyorsan meggondoltam magam az oxi beadása után. :)

Nem kerül pénzbe.

Semmilyen mellékhatása nem volt.

Nekem hosszú vajúdásom volt. Először olyat adtak, ami 1-1 1/2 óráig tart és a kilógó kanülön keresztül adnak még be, ha kell. Egy nő adta be, aranyos volt nagyon, de elég béna sajnos, mert először vénát talált el, aztán meg nem nagyon hatott sajnos az eda.

Aztán a doktornő kérésére olyat adtak, ami folyamatosan jön, tehát itt csak akkor múlik el a hatás, ha leállítják. Itt egy férfi jött, aki szintén teljesen normális, barátságos volt. Ő megigazította a tűt, így már egész jó hatása volt.

Az első eda adagot kb dél körül kaptam, majd a másik fajtát este 5 körül.

Van lehetőség minden napszakban, anesztes állandóan van az épületben, azt hívják, max várni kell rá kicsit, ha épp műtéten van pl.

2013. máj. 15. 09:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok. AZ Uzsokiban szültem, természetesen. :)
2013. máj. 15. 09:18
 3/7 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint pozitìv a tapasztalat. Teljes fàjdalom mentességet ad, vagy azért érezted, csak viselhetö volt?
2013. máj. 15. 13:10
 4/7 A kérdező kommentje:
Még egy...hogyhogy nem gerincbe kötötték? Vagy félreértettem :-)...
2013. máj. 15. 13:13
 5/7 anonim ***** válasza:

De, gerincbe! Csak van egy vékony cső, ami kilóg belőled, annak a végén van egy kis kanül, amibe tudják adagolni még az edát.

Igen, pozitív a tapasztalat. :)

Meg a szúrás sem fáj, csak épp hogy éreztem.

Amikor meg beadják , akkor nagyon hideg érzés megy végig a gerincnél ott. Fura. :)

2013. máj. 15. 15:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Ja és nem adott teljes fájdalom mentességet, ezt mondták is nekem. Csak jelentősen csökkentette a fájdalmat.
2013. máj. 15. 15:54
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm...meglàtjuk mi lesz :-)
2013. máj. 16. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!