Merjek szülésbeindítás céljából szexelni úgy, hogy nem tudom, esetleg nyitva vagyok-e?
Nem vizsgált a doki a 34. hét óta, és azt mondta, már nem is fog, mivel nincs panaszom.
Azt viszont nem feltétlenül érzi az ember az utolsó napokban, hogy nyílt-e ki, hiszen már tele vagyunk jóslóval, tehát lutri. Vagy nem?
Nyákdugó még szerintem van, bár állítólag az is elmehet észrevétlenül egy erőlködősebb nagydolognál.
Szerintetek?
40hetes

Nyugodtan, ma sikerül, úgyis beindítja. Ha nem sikerül, sztem nem lesz baja a babának.
Egyébként a mell stimulálásával is beindul, tehát lehet, h el sem juttok odáig:)

Szexeljetek! A baba burokban van, nem lesz semmi baja, akkor sem, ha nyitva vagy! Hajrá :) :)
Esetleg lépcsőzz, gyalogolj, igyál tonikot (állítólag a sok kinin is megindíthatja a szülést), üljél meleg vízbe.
Ha már 40 hetes vagy, bármit csinálhatsz :)
Könnyű szülést kívánok neked!

Nyugodtan szexelhettek, panaszmentes terhességnél végig lehet, csak akkor kell tartózkodni, ha elment a magzatvíz, vagy szivárog.
Küldök hiteles forrást is és szép szülést kívánok:

Még aznap beindult, és iszonyat hamar meglett a babám és nagyon könnyen!
Köszönöm a válaszokat!
minden jót!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!