Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Sos! 2 napja voltam dokinál,...

Sos! 2 napja voltam dokinál, és zárt méhszájam van?

Figyelt kérdés
ami ügye normális mivel 19 hetes vagyok, és most hallottam egyik ismerősőmtől hogy a babája úgy ment el hogy szivárgott a magzat vize , a dokim mondta h bővebb a folyásom ez normális , de most meg beparáztam nehogy nekem is az legyen... de a dokim észrevette volna ha nem sima folyás ugye? vagy állítsam le magam? tulaggodom?
2013. máj. 2. 13:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
73%
Túlaggódod :) Nyugi,nincs semmi baj.A doki észre vette volna ha lenne valami picike gond is.Ne izgulj!!!!
2013. máj. 2. 13:46
 2/11 A kérdező kommentje:
köszi a gyors választ, csakhát az a baj hogy beképzelek mindent egyből, mert van folyásom és olyan vizes, tisztaságit kell hordanom mióta babás lettem... normális ez?
2013. máj. 2. 13:47
 3/11 anonim ***** válasza:
70%
Az ilyen ismerősöket fel kéne pofozni.Miért kell egy kismamának azt ecsetelni,hogy az ő babája hogyan halt meg.Nyugi,ezek extrém esetek,felesleges ezzel riogatnod magad.Nem lesz semmi baj!
2013. máj. 2. 13:52
 4/11 A kérdező kommentje:
köszönöm, remélem , én is hogy nem lesz gáz, járok mindig mindenhova normálisan. meg mocorog is a babám egész délután :-))) Ha baja lenne bent gondolom nem lenne ilyen jó kedvű:-)
2013. máj. 2. 13:55
 5/11 anonim ***** válasza:
Na ugye:)
2013. máj. 2. 13:59
 6/11 anonim ***** válasza:

Mondjuk utólag már könnyen mondom,hogy nyugi :) Én is nagyon parás voltam,ha úgy éreztem valami baj van egyből futottam,de én úgy voltam vele inkább nézzenek hülyének,mint,hogy baja legyen.Ne figyelj oda a károgó ilyesztegetőkre,a doki úgyis észre venné ha lenne valami és szólna,meg igen,te is érezheted már,hogy jól érzi magát,de attól se ijedj meg ha pl ilyen időben kicsit lustább.

Szülés rém történeket se halgass,ha jót és szépet szeretnél hallani viszont írj nekem nyugodtan.2 meseszép szülésem volt :)

2013. máj. 2. 13:59
 7/11 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen megnyugodtam , ment a zöld kezecske mindenkinek! :-)
2013. máj. 2. 14:03
 8/11 anonim ***** válasza:
88%
nagyon gáz az ilyen ismerős, nekem sosem jutott eszembe más kismamákat rémisztgetni:( ne aggódj amúgy:) nekem is erősebb folyásom van, tök normális!:) ha gond van, annak félreérthetetlen jelei vannak, hidd el!
2013. máj. 2. 14:54
 9/11 anonim ***** válasza:

Engem anyám, meg nővérem is ilyen történetekkel traktál miota babát várok. :(

Nem csoda h mindenen parázom

35+4hkm

2013. máj. 2. 16:21
 10/11 anonim ***** válasza:
Én is végig tisztaságit hordtam terhesen,olyan bő volt a folyásom.Ne aggódj!
2013. máj. 2. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!