Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit kell tudni, ha autóval...

Mit kell tudni, ha autóval megyünk az I. sz klinikára szülni?

Figyelt kérdés

Úgy értem melyik utca felől kell bemenni?

Kocsival be lehet egyáltalán hajtani?

Ha nem, akkor hol érdemes parkolni?

Mennyi a parkolási díj?

Melyik épületbe és hányadik szintre kell menni?

2013. ápr. 27. 13:38
 1/2 anonim ***** válasza:

Baross utcai bejáraton kell bemenni és fel a lépcsőn,majd a portás mellett balra és ott a második ajtó a szülőszoba ajtaja. Ott egy csengő amin csangetni kell és onnantól jó kezekben vagy. Vigyél minden cuccot magaddal. A parkolás lutri,ha nem találtok helyet a közelben tegyen ki a párod a kapuba. Mi éjszaka mentünk és a klinika parkolójában volt csak hely,ami a klinika bejàrata után jobbra lévő utcában balról egy elkerített üres telek, fizetős. Leparkoltunk és bebattyogtunk,csengettünk és. ..

Egyébként nem voltatok szülőszoba látogatàson vagy a dokit nem kérdezted meg mi van ha megindul a szülés? Kinèl szülsz?

2013. ápr. 27. 21:24
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi! Időközben megszültem az Istvánban. Területileg az I. számúhoz tartozunk, de én az Istvánban szerettem volna szülni. Csak biztonság kedvéért tettem fel a kérdést, ha esetleg elküldenének az Istvánból.
2013. máj. 1. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!