Kezdődhet derékfájással a szülés?
Figyelt kérdés
38 hetes vagyok, 2 órája folyamatosan fáj a derekam, úgy érzem egyre erősödik. Mindegy hogy leülök, lefekszek, nem múlik el. Fájásokat még nem érzek, csak ez a folyamatos derékfájás, mint mensikor, de attól erősebb. Lehet hogy beindul a szülés?2009. szept. 26. 12:59
11/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok csajok! Tegnap délutánra már nem volt erős a derékfájás, de fájdogált egész nap. Estére megint erősebbnek éreztem, és már görcsim is jöttek, mikor lefeküdtem 25 percenként jött 3 fájás, gondoltam megpróbálok aludni egy kicsit, mert hosszú éjszakánk lesz.... Reggelig aludtam:) Én már komolyan nem értem a testem, de már az egész család röhögőgörcsöt kap tőlem. Most is fájdogál a derekam, ha valami történik, ígérem jelentkezek:) És köszi hogy így aggódtok, nagyon aranyosak vagytok:)
2009. szept. 27. 07:26
12/12 anonim válasza:
szia!Nekem is derékfájással indult,csak a derekam fájt de össze vissza és mi bementünk a kórházba,felraktak nstre(szombat volt)aztán azt mondták ma még nem lesz baba de már ne manjek haza és levittek egy kórterembe.Egész éjjel semmit nem aludtam úgy fájt a derekam,reggelre persze mint aki megnyúztak olyan fáradt voltam.Délután jöttek a férjemék látogatni,sétáltunk lenn a kórház udvarán,de alig bírtam menni nagyon fájt a derekam,mondtam is hogy ma(vas.)tuti megszülök,mert belehalok a fájdalomba.6 kor elmentek a látogatók,7 kor elfolyt a víz,férjem jött is vissza,felvittek a szülőszobára,lezuhanyoztam felrajtak nst-re és innentől kezdve 17,5 óra múlva(hétfő 12:25)lett meg a kisfiam.Szőrnyű szülésem volt.Fájásgyenge voltam így csak a derekam fájt de abba bele tudtam volna halni.Nagyon nehezen tágultam sajnos,a kisfiam is elég nagy volt 3700gramm 57 cm.És így hogy fájásgyenge voltam már nem bírtam kinyomni a fiamat olyan gyenge voltam és vákummal segítettek,meg 2 doki nyomta a hasamat.Senkinek nem kívánom hogy ilyen szülése legyen.Remélem a tesó majd(2-3 év múlva)könyebben kijön.De fel a fejjel,ez csak az én esetem,van akinek könnyen jön van aki így megszenved.Ja és első baba volt.Most 3 hós gyönyörű kisfiú.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!