Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A sote 2-n milyen szülni?

A sote 2-n milyen szülni?

Figyelt kérdés
Úgy értem fogadott orvos és szülésznő nélkül...
2013. ápr. 25. 10:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem volt orvosom is és szülésznőm is!Máshogy nem is mertem volna!Ha teheted mindenképp fogadj orvost és szülésznőt is!Nem mindegy, szerintem ez minden kórháznál így van!

Amúgy a SOTE II jó nagyon, Én 8hete szültem ott, a szülőszobák felújítottak,és a gyerekágyas osztály is abszolút kibírható volt.Szerda hajnalban szültem, és szombaton már jöhettünk is haza!

Ha ügyeletésnél szülsz elég lutri, kérdés hogy éjjel vagy nappal, ellátnak, csak nem mindegy hogy hogyan!Lehet több szülés is megy egyszerre, és várnod kell míg az az egy ügyeletes orvos rád tud nézni, mert mondjuk épp császározik vkit sűrgösen.Amúgy is elég kiszolgáltatott helyzet egy nőnek, nem tudhatod hogy Te is hogy viseled majd a szülést, lehet hosszú órákat fogsz vajúdni, és azért könnyebb,és megnyugtatóbb, ha vannak melletted!Nem mindegy hogyan megy.

8hetes kisfiú anyukája

Én semmiképp sem szültem volna ügyeletesnél

2013. ápr. 26. 10:54
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszodat!Gratulálok a kisfiadhoz:-)Én is szültem már a Sote 2-n.Akkor volt fogadott dokit és egy tüneményes szülésznőt fogtam ki(szerencsém volt).Pont ezért érdekelne ,h így semmi nélkül,milyen ott egy szülés:-)
2013. ápr. 26. 13:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is fogadtam orvost is és szülésznőt is!Nekem eléggé érdekes zajlott a szülésem mert 8óra vajúdás,2oxitocin és kézzel tágítások után, a kitolásnál derült ki hogy túl pici a medencém és nem fér ki a lányom,úgyhogy császároztak.Viszont az nagyon profin ment, mert a méhem nem akart összemenni ezért ott még varták meg ilyenek, a dokim addig nem ment haza amíg minden oké nem volt velem(hajnal 3kor született meg a lányom).Én különágyasba mentem utána amúgy, az jó volt nagyon:)
2013. ápr. 26. 17:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ neked is,de kérlek olyanok írjanak akik nem fogadtak sem orvost sem szülésznőt...
2013. ápr. 26. 17:56
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia

nekem dokim volt, és szülésznőm nem

utólag már a dokit is bánom, mert nem csinált semmit, csak a hasamat nyomta kitoláskor és összevarrt.

A szülésznők normálisak és nagyon segítőkészek voltak.

Most várom a második babát, én nem fogadok senkit

2013. ápr. 26. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!