Vácon szülni fogadott orvos nélkül?
Figyelt kérdés
Milyen tapasztaltaitok vannak? Ha napközben kerül rátok a sor, hogy döntik el, kinél szülsz?2013. ápr. 24. 22:01
1/2 anonim válasza:
2x szültem Vácon fogadott doki nélkül.2.-nál volt szülésznőm.
Mindkét szülésem nagyon jó élmény,kedves volt mindkét orvos, odafigyeltek rám.Elsőnél férjem is bent volt,végig poénkodott a dokival,aki vevő volt erre,pedig hajnali 2 óra volt:)
Ha nap közben szülsz,akkor is gondolom az éppen ügyeletesnél...nem tudom hogy van a beosztás.
De amúgy a legtöbb doki jófej!Szerintem ha együttműködő vagy,akkor nem lesz gond!
Én nem bántam meg,hogy nem volt orvosom egyik gyerekemnél sem!
2/2 anonim válasza:
Váci nőgyógyászok nagyon normálisak. Nekem sem volt fogadott és mivel ikrekkel voltam terhes korábban megindult a szülésem igyekeztek a legjobb helyre bevitetni Pestre. Csak jót mondhatok. Akit kerülj Burger Anita. Vele nincs jó tapasztalatom elég zöldfülű. Szaniszló a legjobb szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!