Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet hogy hülye kérdés, de...

Lehet hogy hülye kérdés, de szerintetek a 26 hónapos fiam érezheti a szülés közeledtét (bővebben lent)?

Figyelt kérdés
Jövő péntekre vagyok kiírva, de már egy hete is teljesen nyitva voltam (c2111), nagyon sokat jóslózok, doki szerint is előbb jön a baba. A 26 hónapos kisfiam ma nagyon furcsán viselkedik velem, állandóan bújik meg anyucikázik, holott ez nem szokása, főleg mostanában inkább apás, ugye apa csak esténként és hétvégén van itthon, meg főleg mióta előrehaladottabban terhes vagyok sok mindent ő csinál vele, szóval nagyon szokatlan nekem ez a nagy "szerelem". Lehet, hogy nemsokára (értem ezalatt 1-2 napon belül) szülök és ezt érzi? Azt tudja, hogy ott van bent a hasamban a pici baba, és amikor kijön akkor én elmegyek 3 napra a kórházba. Lehet, hogy érzi hogy nemsokára kijön a baba (és ehhez ugye társítja hogy akkor én nem leszek itt 3 napig)?
2013. ápr. 23. 16:31
 1/10 anonim ***** válasza:
20%
Ez tényleg elég hülye kérdés volt!
2013. ápr. 23. 16:43
 2/10 anonim ***** válasza:
41%

Nem hiszem...

Lehet érezte este a földrengést és attól fél -na ez is lehet/)))

2013. ápr. 23. 16:55
 3/10 anonim ***** válasza:
31%
Hát ez majd akkor derül ki, ha megszültél! :)
2013. ápr. 23. 16:56
 4/10 anonim ***** válasza:
25%
A gyerekekre amúgy is tök véletlenszerűen tör rá az anyucika , apucika. Semmi köze a szülésnek hozzá. Eddig még nem figyelted meg?
2013. ápr. 23. 17:22
 5/10 anonim ***** válasza:
35%

Úristen.. Ha nem tudnám hogy fintor zsófia már megszült azt hinném hogy ő tette fel ezt a kérdést, neki szokása ilyen okosakat kérdezni. Nem vagytok véletlenül rokonok?

Szerinted egy26 hónapos fiú mégis honnan a bánatból érezhetné meg mikor szül az anyja?

TIpikus esete a "ha csendben maradtál volna, okosabb maradtál volna" esetnek.

2013. ápr. 23. 17:25
 6/10 anonim ***** válasza:
30%
Te most tényleg ilyen hülye vagy?
2013. ápr. 23. 17:26
 7/10 anonim ***** válasza:
94%
Kedves Kérdező! Gondolom elmondtátok Neki is mi fog következni, hogy anya kórházba megy hamarosan. Erről biztos beszélgettek is sokat a pároddal és ő ezt mind hallja. Természetes dolog hogy anyásabb mostanában szerintem. A többi nagyon kedves válaszadóval pedig ne foglalkozz. Könnyű szülést kívánok Neked!
2013. ápr. 23. 22:14
 8/10 anonim ***** válasza:
61%
Nem tudom, hogy hülye kérdés-e, és azt se, hogy van-e összefüggés, de az én szintén 26 hónapos lányom is feltünően anyás lett és bújós 2 nappal a kisfiam születése előtt. Imádja a nagyszüleit, és rendszeresen ott is szokott aludni, 1-2 napig szokott náluk lenni nélkülünk, de akkor még náluk is sírt, ha nem látott (pedig akkor ott voltam, csak pl. kimentem WC-re). Sőt, még éjszaka is felébredt és keresett, pedig már nagyon rég óta átalussza az éjszakát. Pedig a kisebbik majd' 3 héttel korábban született, tehát még azt sem mondhatjuk, hogy rajtunk érezte volna a lányom, hogy anya hamarosan elmegy a kórházba, minket is meglepett, hogy ilyen hamar érkezett a kicsi. Sokan mindják, hogy a kicsik fogékonyabbak, érzékenyebbek ezekre a dolgokra, én hiszem, hogy a lányom is megérzett valamit.
2013. ápr. 24. 09:25
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az 1-2 érdemi hozzászólást! És annak a néhány embernek is köszönet, aki privátban írta meg hogy nála is hasonló történt, csak nem akart ide írni nyilvánosba a sok IQ-bajnok miatt. :-) A többiek magukat minősítik a hozzászólásaikkal.
2013. ápr. 24. 13:25
 10/10 anonim ***** válasza:

én el tudom képzelni, hogy érzi, ha nem is úgy ahogy te leírtad, hogy elmész 3 napra. Hanem hogy változás jön.

Nálunk is fura a lányom, és alig van 3 hetem.

2013. ápr. 26. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!