Szült/vagy járt valaki Dr. Várvizi Zoltán rendelésén?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 23. 11:58
1/3 anonim válasza:
Melyik városban? Én ismerek egyet Komlón, rá gondoltál?
2/3 A kérdező kommentje:
szia!Igen rá gondoltam!
2013. ápr. 29. 20:01
3/3 anonim válasza:
Szerintem szülni nem lehet nála, mert Komlón nincs már szülészet, és nem tudok róla, hogy Pécsen is dolgozna. Én kb. a 30. héttől jártam hozzá, ő csinálta a 30 és 36 hetes ultrahangot. Nem a poénkodós fajta, de nincs ezzel baj, bunkó sosem volt, a kérdéseimet komolyan vette, válaszolt rá. Azért nem jár sok kismama hozzá Komlón, mert ő nem csinál ultrahangot a terhesgondozáson (csak amikor kell), de a másik doki igen. Engem a túlhordás miatt beutalt a kórházba, mert hétvége jött és már nem volt rendelés, nem tudtam volna naponta járni NST-re, szóval elővigyázatos doki. Nekem szimpatikus. Ha van még kérdésed, nyugodtan kérdezhetsz, akár privátban is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!