Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Dr. Veresh Zoltán Sote I?

Dr. Veresh Zoltán Sote I?

Figyelt kérdés
Tudnátok véleményt írni róla? Köszi :)
2013. márc. 18. 22:20
 1/2 Oktávia válasza:

Szia!

Én dr. Veresh Zoltánnál szültem. Nekem nagyon tetszett, ahogy a terhes gondozást végezte. Kb. 12 hetesen választottam őt, de ha szülök még, újra mellette döntök.

Mindenben a segítségemre volt, bármit meg lehetett tőle kérdezni, olyan dolgokra is normálisan, kimerítően válaszolt, amit más kismama nem mer megkérdezni, mert esetlen bután hangzik majd. A szülés végül császár lett, de nagyon profi volt a műtőben és ma már a hegem is nagyon szép.

Az én kisfiam most lesz 1 éves.

A barátnőmet is hozzá irányítottam. Ő is nagyon szerette. Januárban szülte nála a babáját természetes úton és ahhoz képest, hogy első gyerek, 5 óra alatt meglett. Szerinte is hozzáértő, alapos, kedves orvost ajánlottam neki ;)

Neked is ajánlom!

Remélem segítettem…

2013. márc. 20. 12:19
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm Oktávia, hogy válaszoltál! Nekem is nagyon-nagyon szimpatikus Ő! A kórház,a szülőszoba ami annyira nem....

Viszont az is mellette áll, hogy klinika, tehát profi.

2013. márc. 20. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!