Ajánlanátok szülésznőt Szigetváron?
Figyelt kérdés
2009. szept. 25. 17:51
1/7 anonim válasza:
Én ott szültem,de szülésznőt nem fogadtam meg.Szerintem mindegyik aranyos.De tényleg!!!Én a Herner Tündénél szültem és megnyugtató volt a jelenléte.Neked ki az orvosod?
2/7 A kérdező kommentje:
Nekem Ruzicska a dokim. Azt mondod mindegy ki lesz bent? De mi van műszakváltáskor? Vagy ha spec Sziveszterkor szülök? Nem állnak rosszabbul az emberhez, ha nincs választott szülésznő?
2009. szept. 28. 16:51
3/7 anonim válasza:
Hát nem tudom,de én úgy voltam vele,hogy fogadott orvosom volt,mert 1-2 orvosnál nem szerettem volna szülni,de én feküdtem bent többször a terhességem alatt így valamennyire képben voltam szülésznő illetően.Tényleg mindegyik rendes.Nálam pont műszakváltás volt és a beöntést,borotválást más csinálta.Mondjuk engem császároztak,de a katétert,a műtét előkészítést a Tünde csinálta és közben nyugtatgatott.A műtét után a véres munkát,fájdalomcsillapítást megint más csinálta,de 100%-ig meg voltam a nővérekkel elégedve.Ha fogadnál szülésznőt akkor kire gondoltál?Vagy van olyan akivel a Ruzicska együtt szokott dolgozni?
4/7 A kérdező kommentje:
Az a gondom hogy abszolút nem ismerem őket! Ezért tettem fel itt a kérdést :) Neked ki volt a dokid? Itt-ott olvasgattam és Katonáné Erzsikét dícsérték, de nem ismerek senkit. Lehet hogy meg kéne kérdeznem a dokimat :)
2009. szept. 29. 11:25
5/7 anonim válasza:
Nekem az Écsi volt az orvosom.Én a helyedben inkább megkérdezném a dokidat erről.Mikorra várható a baba?
6/7 A kérdező kommentje:
Januárra várjuk, úgyhogy van még időnk. Valószínűleg az lesz hogy a dokit megkérdezem majd.
Köszi szépen a segítséget!
2009. szept. 30. 22:55
7/7 anonim válasza:
Hátha valaki még ide téved... Nekem nem volt fogadott szülésznőm, állítólag mind jófejek. Akikkel találkoztam, tényleg nagyon rendesek voltak! Végül Novákné Editnél szültem, csak ajánlani tudom mindenkinek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!