Mire szamithatok szules ügyileg?
Engem a 41+2 heten inditottak, bo egy ujjnyira voltam nyitva, fajas sehol, ezt megelozoen a dokim ketszer vegzett buroklevalasztast, eredmenytelenul. Egy este fekudtem be, feltettek egy ballont a mehszaj fole, ami reggelre fajdalommentesen kitagitott 5 centire. A baba feje nem illeszkedett be, ugyhogy ezt elosegitendo orakig setaltam a folyoson :) Delben burkot repesztett a dokim, de ez sem hozott eredmenyt, ugyhogy nagyon minimalis oxitocint kaptam, ami nagyon durvan beinditotta a fajasokat, azt hittem, kinyirok mindenkit :) 2-kor megkaptam az EDA-t, este du. 6.40-ig nemigen tudom mi tortent, csak halvanyan emlekszem, lebegtem-relaxaltam-pihentem, nagyon jo volt!
Ekkor mondta a szuleszno, hogy eltunt a mehszaj, probaljak nyomni (meg hatott az EDA, tolofajasokat nem ereztem). 3 nyomasra, meglepoen keves erofeszitessel 18.47-kor megszuletett a kislanyom, nem volt gazmetszes.
Kivanom, hogy neked is ilyen sima es szep szulesed legyen!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!