Megszülsz-összevarrnak.Nálunk 2 óra megfigyelés volt és ez után visznek az osztályra.
2013. ápr. 21. 15:59
2/9 anonim válasza:
Megszületik a baba, elviszik fürdetni, mérni, addig téged összevarrnak. Pár órát a szülőszobán leszel megfigyelésen, majd utána visznek ki a kórterembe.
2013. ápr. 21. 15:59
3/9 anonim válasza:
hát erre nehéz válaszolni mert minden kórházban más a gyakorlat
kérdés mennyi szülés lesz akkor
milyen a napszak
ott van e éppen még a dokid szülésznőd
és igen rendbe raknak a babát is és apukát is :-)))) ha szükséges
ált van 1 órás megfigyelés van ahol együtt lehet akkor a babával van h nem
szerintem kérdezd meg az adott kórházi gyakorlatott
2013. ápr. 21. 16:02
4/9 anonim válasza:
ja annyi h az első gyerekkel ottfelejtettek a szülőszobán majd 3 órát :-) éjjel volt nem csodáltam
a másikkal 10 perc múlva kitoltak a folyosóra mert nem volt hely sem a szülőszobában sem az osztályon :-) aznap front volt ....
2013. ápr. 21. 16:04
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
A férjem meddig lehet velem?Szülést követően?Lekisérhet az osztályra?
2013. ápr. 21. 16:14
6/9 anonim válasza:
ööö a varrás alatt a gyerekkel volt majd ö hozta vissza hozzám 1. gyereknél
a második esetben az osztályon volt a gyerek addig amíg nem tudtak elhelyezni utána kaptam meg
2013. ápr. 21. 16:16
7/9 anonim válasza:
ja apa akkor is kimet a varrás alatt de a folyóson ott volt velem
2013. ápr. 21. 16:17
8/9 anonim válasza:
Nekem kibújt a babám, rögtöm rám rakták miután lefeküdtem (nem fekve szültem), babusgattuk apával, amíg meg nem született a méhlepény (szülés után kb. 20-25 perccel), ekkor kísérte el apa mérés-fürdetés-öltöztetésre, aztán visszakaptam és együtt voltunk a szülőszobán sokáig, a dokim nem sietett, tett-vett, ő is ringatta egy kicsit a kislányomat, aláírtam az anyakönyvezős papírokat (pont ott volt az anyakönyvvezető), aztán apa hazaugrott megetetni a cicákat ;) Kb. 2 óra elteltével a szülésznő bekísért a szobába - én toltam a kiskocsit ;) -, meggyőződött róla, hogy tudok pisilni és magunkra hagyott. Varrás nem volt.
2013. ápr. 22. 04:02
9/9 anonim válasza:
Kistarcsán szültem : reggel 9ra èrtünk be,senki más nem szült akkor. 11:10kor megszületett.Rögtön a hasamea tettèk,pár perc után vittèk mèrni-öltöztetni.Ezalatt engem előkèszítettek, anyum pedjg kiment gratulálni a fèrjemnek :-) (anyum volt velem a szülőszobán,a fèrjem megijedt) .. Míg engem varrtak (30 perc) anyum babusgatta :-) Aztán bejött egy másik szülèsznő hogy kêne a szoba- kvázi kipateroltak,pedig nemvolt front. Szerencsère 1 ágyasban voltam így ott is pihenhettem anyum ès fèrjem mellett.Ott is figyeltek rám
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!