Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Volt aki szülés előtt sokkal...

Volt aki szülés előtt sokkal érzékenyebbnek, nyűgösnek érezte magát?

Figyelt kérdés

Tegnap óta nagyon nyűgös vagyok, pedig panaszmentes a terhességem, nem fáj sehol (néha jóslók ami természetes), mégis nem találom a helyem, mindenen elsírom magam, és hisztis is vagyok. Eddig nem volt ilyen a terhesség alatt. Persze érzékenyebb voltam, de most extrán!!!

Ja, a 39. hétben vagyok.

2009. szept. 24. 18:21
 1/9 anonim ***** válasza:

szia. Én igen. De én nem is igazán nyűgös voltam, hanem feszült, ingerül. Bármi apróságon felhúztam magam, de annyira, hogy fél napig képes voltam azon pattogni.

Ez egy hétfői napon kezdődött. És csütörtök este fél7-kor megszületett a babám. :)

2009. szept. 24. 19:30
 2/9 anonim ***** válasza:
júúúúúj én nagyon az voltam,az utolsó napokban,eggyik percbe sírtam,a másikban nevettem!:D a barátom már teljesen ki volt tőlem...de csak tűrt!!! szegényem:))))szép szülést,és nagyon boldog anyaságot kívánok!
2009. szept. 24. 19:32
 3/9 anonim ***** válasza:

hát ami azt illeti, az ingerlékenység még a mai napig megvan. 11 hós a babám és nem javul a helyzet. iszonyatos, hogy minden szaron képes vok napokig mérgelődni.

nyugtatót kellene szednem. vagy nem tudom de rossz.

2009. szept. 24. 20:14
 4/9 A kérdező kommentje:

:) Köszönöm a válaszokat. Nem tudom mi van velem ma, mindenen elsírom magam, megsértődöm, világvége hangulat is van, nincs kedvem beszélni, de igényelném a 100%-os figyelmet de közben mégse...

Ennyire ilyen még nem voltam. Már szégyellem magam :S

2009. szept. 24. 22:09
 5/9 anonim ***** válasza:

majd meglátod mi lesz utána...:)

én hetekig olyan érzékeny és sírós voltam, hogy nem ismertem magamra, mindentől potyogtak a könnyeim...

kitartás türelem

2009. szept. 25. 10:55
 6/9 anonim ***** válasza:
szia én is ugyenezzel a tüneteimmel vagyok de még van 3 hetem a kiirt idöig,anyukám is mindig azt mondja olyan meggyötört az arcom szal nemtudom már én is túlesnék rajta,h végre aludhassak egy jót a pocakomon:)jó babavárást
2009. szept. 25. 11:52
 7/9 anonim ***** válasza:

Szintén 3 hetem van még,de saját magamat is alig bírom elviselni.Ordítanék mindenért.Nincs kedvem semmihez,a lakásban olyan kupi van,hogy borzalom,ettől még jobban kikészülök,viszont ahhoz is lusta vagyok,hogy felálljak.Minden és mindenki idegesít,de ahogy írtad is,én is igényelném a maximális figyelmet...meg közben nem is.Hát Sz@r egy helyzet:(

38 hetes km

2009. szept. 25. 17:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Bocsi,2 hetem van.
2009. szept. 25. 17:31
 9/9 anonim ***** válasza:

szerintem már meg is szült ez a kismami.

amúgy én dettó ugyan ez vagyok, főleg ma. totál lökött.

és ami a legfurább. most ettem egy hatalmas szendvicset, pedig étvágyam nulla és még mindig tudnék enni...ez volt az első szülésem előtt is, és rá fél napra megszületett a lányom.

na most vajon mi lesz? éhes vagyok...de elfogyott amit ettem...

2009. szept. 27. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!