Mennyire igaz az hogy közel annyi idősen fog szülni a lány mint az anyja? Kinek jött be?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 18. 15:13
11/19 anonim válasza:
Anyukám 20 éss 26 évesen szült
Én 24 és 26 évesen
12/19 anonim válasza:
Anyukám 21 évesen szült engem, húgomat 34 évesen, én 22 vagyok, de még pár évig nincs a gyerek tervben. Anyósom sógornőmet 21 évesen szülte, sógornőm 27, de még nem tervez babát.
13/19 anonim válasza:
Szerintem semmi köze egymáshoz.Anyum 27,29,32 éves korában szült minket.Én már 22 évesen szerettem volna,de csak segítséggel jött össze így 24 évesen szültem.Ő 26, én 21 évesen mentem férjhez.
14/19 anonim válasza:
Szerintem is csak egy hülye babona.
Viszont nálunk úgy van, hogy anyum 26 évesen szült engem és én is 26 évesen lettem anya :) Csakhogy van egy bátyám, aki 4 évvel idősebb... :)
15/19 anonim válasza:
Nàlunk anyum 19 évesen szült először, én is 19 vagyok, és vasàrnapra vagyok kiìrva. :D
16/19 anonim válasza:
Nálunk be jött anyukám 21 volt én 20. Mindig is fiatal anyuka akartam lenni, most 22 vagyok és 6 hetes kismama.
17/19 anonim válasza:
Szia.
Az én anyum 18 évesen szülte a tesómat,22 évesen engem,16 és fél évesen ment hozzá apumhoz,és mire megszületett a tesóm,már volt egy házuk is,amit a két kezükkel építettek fel.Anyumnak is volt munkahelye és apum is dolgozott.Szóval az anyagi körülmények megvoltak már nekik.
Én 23 és fél éves vagyok,és 3 héten belül életet adok a kisfiamnak :) Férjnél vagyok már lassan 1 éve,és az anyagi körülményeink is megvannak egy babához :)
37+3 hkm
18/19 anonim válasza:
Cigányéknál így van ez! Az anya is tinikorban szült, a lány is akkor fog, sőt hetedíziglen előre megjósolható, legalábbis, amíg a családi, meg ilyen-nolyan pótlékból megélnek.
19/19 anonim válasza:
Utolsó te akkora paraszt vagy, hogy az oviba is szalonna volt a jeled. Szerinted itt minden válaszoló roma? Képzeld én se vagyok az, és attól mert fiatalon szültünk koránt sem biztos hogy segélyen élünk. Vagy talán magadból indultál ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!