Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Fehérváron Deák Csabánál...

Fehérváron Deák Csabánál szült-e valaki vagy fog-e? Vélemények?

Figyelt kérdés
2009. szept. 24. 13:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Hány hetes terhes vagy? Most keresed a dokit akinél szülni szeretnél? Én csak Mórról ismerem a doktor úrt de akkor nem hallottam róla rosszat( 4 éve).
2009. szept. 24. 13:15
 2/7 A kérdező kommentje:
39hetes vagyok.Már meg fogadtam ött,csak kiváncsi vagyok,hogy kinek mi a tapasztalata.Remélem nem fogom megbánni.
2009. szept. 24. 14:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Hu akkor nem sokára a kezedben tarthatod a kisbabádat. Ne aggódj nem lesz semmi gond a dokival. Majd írd meg hogy milyen volt mert én viszont 10 hetes vagyok és dokit keresek. Szép , könnyű szülést kívánok neked.
2009. szept. 24. 15:15
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát remélem igy lesz habár tegnap azt mondta,hogy még semmi jele.Remélem téved mert már nagyon nehezen birom.Szombaton pedig behivott magzatviz vizsgálatra amitől kicsit parázok.Most kihez jársz?
2009. szept. 24. 15:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia. Én még a Dr. Heczel Sándorhoz, de mivel ő nem vállal szülést így keresnem kell más dokit. Éppen a jövőhéten megyek be de hogy kihez azt még nem tudom. Mindenkiről lehet jót és rosszat is hallani. Valószínű Dr. Blaskó Ervint keresem fel.Neked meg kitartás , könnyű szülést kívánok neked és utána meg jó babázást na meg ami a legfontosabb sok sok egészséget is kívánok:)
2009. szept. 26. 12:10
 6/7 A kérdező kommentje:
Szia!Hát a doktor ur sajna nem ért oda a szülésre de nem is bánom mert egy tündéri dokit fogtam ki.Irj ha érdekel.
2009. okt. 13. 17:26
 7/7 anonim válasza:
Szia! KI az a nagyon kedves doki? Mert én is Székesfehervárra járok dokihoz:)
2009. nov. 24. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!