Hogy kell felfogadni szüléshez a dokit?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy kicsit furcsa a kérdés, de kíváncsi lennék, hogy ki mit mond olyankor!2009. szept. 24. 00:54
1/6 anonim válasza:
Én megkérdeztem tőle,hogy majd annak idején,ha eljön az idő,akkor levezetné-e a szülésemet.Sajnos nemet mondott,mert már 3 éve nem vezet szüléseket.
2/6 anonim válasza:
"Doktor Úr, a szülésnél számíthatok a segítségére?"
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Azért aki tud az írjon még!
2009. szept. 24. 09:30
4/6 anonim válasza:
Nálunk úgy volt,h. mindenkitől csak jót hallottam a dokiról, ezért amikor terhes lettem, elmentem hozzá és udvariasan megkértem: "doktor úr, szeretném felkérni önt, hogy segítsen világra hozni a kisbabámat, örülnék, ha el tudná vállalni". Szerencsém volt, mert én voltam az utolsó kismama, akit elvállalt, annyian szültek nála akkoriban.
5/6 anonim válasza:
Nekem női dokim volt és ezt mondtam neki: "Szeretném megkérni, hogy segítsen a kisfiam születésénél". Hozzá teszem, már jó tíz éve kizárólag hozzá járok, így nem nagyon lepődött meg a dolgon és boldogan vállalta. Azóta mindíg kérdezni, hogy mikor szülünk újra? :)) Szerintem csak lazán és egyenesen ted fel a kérdést, nem kell köntörfalazni, úgyis tudják mit szeretnél...:)))
6/6 anonim válasza:
Szia!Én mondtam neki,hogy szeretnék nála szülni ha lehet,azt mondta köszöni ez megtisztelő.Kb 37hetsen pedig elküldött a szülésznöhöz,hogy öt is megismerjem és elmondta a tarifákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!