Hashajtas otthon kuppal szules elott?
semmiképp se adj kúpot magadnak.
de miért is szégyenled?
az 2. szülésnéél nekem is odament, na és kit érdekel, ez előfordul?
ennél sokkal jobban érdekelt hogy a kicsimmel minden rendben legyen.
Én a 4.babámat várom és én is erre gondolok hogy a pezsgőkúpot itthon szeretném túlélni.
ha te is erre gondolsz kérdező és nem más hashajtóra akkor arra vonatkozik a válaszom.
Én akármit csináltam kaptam pezsgőkúpot (2., 3. terhességnél) de gyűlölöm a kórházi wct én azon nem tudtam "alkotni" ráülni se bírok és felette egynsúlyozva két fájás között ember legyen a talpán aki tud "termelni" már elnézést...és mindig a szülőágyra sikerült és utálom ezt a dolgot így én most itthon el akarom ezt intézni. A szülésznőmhöz megyek hamarosan és meg fogom kérdezni be lehet e szerezni azt a kúpot valahogy valahonnan és hagy intézzem el ezt a részt itthon. 4. terhesség, érzem mikor vajúdok, mikor van igazi fájás, nem fogom otthon bevárni nyilván míg megszülök.
Ha gondolod kérdező, megírom mit mondott erre a szülésznőm.
Lehet nem is lehet ezt a kúpot itthonra megvenni, akkor meg mindegy de egy próbát megér azt gondolom.
Szerintem bízd a szakemberekre ezt a dolgot.
És egyáltalán nem ciki a szülőágyra kakkantani (kivéve, ha nem Te vagy a szülő nő), ez természetes dolog!
Tök felesleges...senkit nem érdekel ha oda csinálsz....amúgy tök felesleges mert azt sem tudod mikor fogsz szülni, így nem tudod mikor kell alaklamzni a kúpot....
szóval tök kivitelezhetetlen...beöntést szoktak adni a jórházakba...ezt bízd rájuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!