Bajcsyban mennyi egy szülés?

2 éve 80 volt fogadott dokinak. Szülésznőnek is adtam, bár ő nem kért elvileg.
Remélem most is ennyi maradt, mert újra terhes vagyok.

Hát túl sokat azért nem kell velük törődni. Az egyik műszak nagyon aranyos volt, ott volt is egy csajszi, aki szépen megmuatta minden első babásnak a szoptatást, ha nem ment. Minden nélkül adtak tápszert is, ha kértél. A másik csoport tényleg nem volt valami kedves, de nem volt velük sok kontaktom. Annyi, hogy én reggel szültem az ikreim, 9 órás oxitocinos vajúdás után, aztán nem tudtam napközben sem aludni, szóval első este 10-kor beadtam a gyerekeket. Egy csaj közölte flegmán: 6-kor kell értük jönni! Mondtam jól van...Aztán egyszer még amikor ők voltak, fürdetni adtam be őket, na arra sem volt sok kedves reakciójuk, de megcsinálták, hisz ez a dolguk.
Az orvos és a szülésznő a fontos, de nem is hallottam még rosszat egyikről sem a Bajcsysok közül.
Könnyű szülést akkor Neked 2 hónap múlva:)

Szia!
Én idén márciusban szültem ott,és 80-at fizettünk a dokinak (fogadott), 40-et a szülésznőnek (szintén fogadott). Ha lesz második,akkor is őket fogom felkérni:) Könnyű szülést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!