Bajcsyban szülés, Dr. Toldi László? Vagy bármilyen infó a kórházról, vagy róla ezügyben?
Szia!
Én is 4 hónapja szültem ott. Nagyon jó kórház én csak ajánlani tudom, nagyon jó orvosom is volt. Túlhordásos voltam 10 nappal húztunk rá és annyira figyeltek rám hogy ne legyen esetleg valami gond hogy az utolsó vizsgálatomnál az összes nagyvizites orvos bent volt (akkor már 3 napja feküdtem bent) Ami persze akkor kellemetlen volt hogy 15 ember nézi a meztelen seggemet de viszont estére sajnos kellett hogy mindenki képben legyen mert hirtelen komplikációk miatt császár volt. Párom 12 embert (műtősök nővérek anesztes stb...) számolt össze akiket 10 perc alatt kaptak össze
Köszi lányok!
Hát konkrét kérdésem nincs, inkább csak, hogy milyen érzésekkel voltatok ott, rendesek voltak-e, apróságokra, szőrleszedés, beöntés, a babát rátok rakták utána ha nem volt gond?, a doki mennyit volt veletek, szerintetek kéne szülésznőt fogadnom?, csecsemősök hisztiztek, ha beadtátok a babót éjjelre? wc-fürdő mennyire gáz?
Na, ahhoz képest, hogy nincs konkrét kérdésem...:-DDD
Összességében nagyon parázok, apa is bejön ha minden igaz, a dokim aranyos, de azért jó lenne 1-2 kósza gondolat...
UTOLSÓNAK:
A fő bába nevét nem tudod? De azért normális volt, csak az érzéketlen?
Első vagyok: nekem volt fogadott szülésznőm Bányai Nóra, nagyon kedves és segítőkész volt. A csecsemősők is nagyon rendesek voltak. Az én lányom nem akart szopizni és az éjszakás csecsemős mondta, ha "végeztünk" menjek tápszerért, mert nem fognak haza engedni súly veszteség miatt. A szülésnél napján volt beöntés, de egyáltalán nem fájt, még csak fizikai kellemetlenséget sem éreztem, inkább csak egy picit kínos volt(de ez is csak utólag visszagondolva). A babát születés után nem mellre rakták nekem, hanem egy lepedőt tettek a hasamra és arra a babát.
A férjem bent volt a szülésen és ő vágta el a köldök zsinórt. A wc-fürdő gázos, de kilehet bírni azt a pár napot! Én csak a szülés napján adtam be éjszakára, de nem szólnak semmit. Ha kint van a baba éjszaka is jönnek megnézni, hogy minden rendben van-e! Délután szültem, de csak este kerültem kórterembe (sok volt a vérveszteség és még 4 órát kellett a szülőszobán töltenem), éjszakás nővér is jött megnézni, hogy minden rendben van-e velem. Egy szőrözős gyermek orvos volt, de ő is csak jót akart (súlyveszteség kb.: 9% volt és 10%-nál már nem engednek haza). Hűha elég zavaros lett a válaszom, remélem sikerül kibogozni! :o) Ja és én szőrmentesen mentem szülni! :o)
Én 2 éves szültem ott, Mosonyi-Magdika párosnál. Szerintem keresve nem találni jobbat (ezt nem csak én mondom :) )
Odaadták egyből a babát, aztán apával elvitték lepucolni majd magunkra hagytak 2 órára.
Velünk a csecsemősök is nagyon kedvesek voltak, volt, hogy bent ültünk (párommal) több órát és beszélgettünk.
Mondjuk az én lányom összesen 15 percet töltött velük, mert végig velem volt. Már ők mondták, hogy adjam be és menjek egyet sétálni...-na ebből az a 15 perc.
Én külön szobában voltam -igaz, ez fizetős-, tiszta volt a wc, zuhanyzó. Igaz, ezen csak 3 ember osztozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!