Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki aszmas szulhet termeszetesen?

Aki aszmas szulhet termeszetesen?

Figyelt kérdés
2009. szept. 23. 16:23
 1/5 anonim ***** válasza:

SZIA.PERSZE HOGY SZÜLHET.ÉN IS ASZTHMÁS VAGYOK ÉS TERMÉSZETESEN SZÜLTEM A FIAM,ÉS SEMMI BAJ NEM VOLT.A SPRAY A KEZEMBEN VOLT SZÜLÉS KÖZBEN,DE NEM KELLETT.MOST ISMÉT SZÜLÉS ELŐTT ÁLLOK,ÉS REMÉLEM MOST SEM LESZ SEMMI GOND.

35 HETES KISMAMI

2009. szept. 23. 16:49
 2/5 anonim ***** válasza:

MIndkét terhességem alatt szinte megszűnt az aszthma, szoptatás alatt sem volt gond. A terhesség elméletileg enyhíti a panaszokat, a baba védelme érdekében a tested máshogy működik. Persze ez függ az aszthmád-tól is, mennyire volt erős előtte, milyen "fajta". Nekem inkább terhelésre jött ki, amit most jobban kell kerülni, ezért is voltam szinte végig panaszmentes.

Ne izgulj, menj el tüdőgyógyászhoz, Ő mindent elmond és ha kell, ír fel olyat, amit rohamoldásra használhatsz, szülés előtt pedig szólj a szülészeten, hogy az vagy.

2009. szept. 23. 17:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Nálam sem volt gond, természetes úton szültem. A szülész lehet kér véleményt a másik dokidtól-állapotodtól is függ, gondolom...
2009. szept. 23. 19:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is feltettem ezt a kérdést és lehet,én is terhelésre fulladok,nekem nem múlt el a terhesség alatt,plusz végbélsipolyom is van(vagyis volt) és hogy ne repedjen szét a fenekem is és ne is fulladjak meg,abban maradtunk,hogy természetes:DVagyis mondtam,hogy ha úgy látja toljon a műtőbe,nem bánom,de mivel a vajúdás jót tesz a babának állítólag ezért kénytelen leszek végigmenni ezen.A tolófájás nem gáz már,itt félek,hogy bereped a lyuk vagy kiszakad és mellé még meg is fulladok:SSzóval...
2009. szept. 23. 19:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia!Én is aszmás voltam mikor az első babom szültem.Bevitem a szivom,de hálistenek semmi probléma nem volt.Most is viszem a biztonság kedvéért habár már rég nem használom.
2009. szept. 24. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!