Hasznos lehet a gátsebre homeopátiás bogyó?
Figyelt kérdés
Ha igen hol lehet az ilyet beszerezni és mi a neve?2009. szept. 23. 14:22
1/3 anonim 

válasza:

Arnica Montana C30 (A sebgyógyulás segítésére szolgáló homeopátiás szer. A szülés megindulásakor érdemes bevenni 5 golyócskát, a szülés után 1-2 napig (amíg nagyon fáj a seb) 2*5-öt, majd a teljes gyógyulásig 1*5-öt.)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Patikákban kapható?
2009. szept. 23. 16:07
3/3 anonim 

válasza:

én nem értek ezekhez a homeopátiás dolgokhoz,de azt tudom,és tapasztaltam is,hogy a gyakori zuhanyzás,egyben fájdalom csillapítóként is szolgál,mivel a száraz húzódó sebet fellazítja.nekem a szülés után 5 nappal semmi bajom nem volt a sebbel,pedíg nem kicsi vágásom volt,és napi 10. biztos zuhanyoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!