Major Tamásról a debreceni Klinikán vélemények?
A barátnőm járt hozzá és a fogamzásgátlóktól, amiket felírt neki nagyon rosszul volt. Amikor mondta, hogy nem akarja szedni többet, nagyon mérges volt rá, ráförmedt ott a rendelőjében.
21 napig kellene szedni és aztán 7 nap szünet, de nem hagyta meg a szünetet sem, hanem egyfolytában szedette vele! Nagyon sokat fájt a feje, volt hogy egy hétig nem aludt és nagyon sokat sírt. Komolyan rosszul volt! Dolgozni is alig tudott!
Ezek után 4 hónap alatt 3 féle hormontablettát próbáltatott ki vele, hátha azokat jobban bírja. Egyre rosszabbul lett, gyakorlatilag folyamatos vérzése volt, nagyon rosszul volt!
Ekkor mondta azt, hogy nem szedi tovább a gyógyszereit! El is ment a rendelőjébe és mondta, hogy 3 hónapja nincs vérzése és nagyon fájt a hasa is. Azt mondta elég flegmán a doki, hogy várjunk még 3 hónapot, mert mindenki így jár aki leteszi a gyógyszert, miközben kitessékelte a rendelőből. Az asszisztensnője szaladt oda a barátnőmhöz, hogy bocsánatot kérjen a doki nevében, amiért bunkó volt.
A barátnőm 10 éve járt hozzá és több százezer forintot hagyott ott nála ez idő alatt. Egy vizsgálat tízezerbe került a "doktorúrnál".
Biztosan jól jár a sok eladott gyógyszerekkel, de azért nem kellene emberéletekkel játszon!
Nálam sem volt ott a szülésnél, pedig a terhességem 8. hetétől hozzá jártunk. Korábban jókat olvastam róla, gondoltam bizalmat szavazok neki, de mélységesen csalódtam benne, pláne hogy amikor az utolsó hetekben a szülésről kérdeztem azt mondta, hogy ne aggódjak ha beindul a szülés a Klinika telefonál neki és jön.
Én is az ügyeletes dokinál szültem és nyugodt szívvel merem kijelenteni, hogy a lehető legjobban jártam. Lelkiismeretes, jópofa fiatal orvos illetve egy tapasztalt, kedves szülésznő. Kell ennél több?! :) Ha lesz második baba akkor velük szeretném végig csinálni. Ha azt kérdezné valaki, hogy volt-e rossz élményem a szüléssel kapcsolatban akkor az lenne a válaszom, hogy a fájdalom eltörpült amellett amikor közölték, hogy Major Tamás NEM jön be.
Üdv: 4 hónapos baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!