Vélemények Dr. Móré Csabáról a debreceni klinikán?
Szia!
Köszönöm, hogy leirtad!
Én 37 hetes vagyok, és eddig én is teljesen meg voltam elégedve vele.Nekem is problémás volt az első trimeszter, és én is azt gondolom, hogy sokat segitett rajtunk.
Nagyon kiváncsi vagyok a szülésnél mire számitatok, fog-e változni a véleményem, vagy sem (bár remélem akkor is ilyen elégedett leszek) Ezért is köszönöm, hogy irtál, megnyugtató volt!
Ha bárki másnak is van tapasztalata, és megosztaná, örülnék neki!
Szia!
Én is nála szültem az idén! Nekem is problémás volt a terhességem és nagyon odafigyelt rám!
Viszont abban már nem vagyok biztos, hogy nem ő indította meg a szülésemet a kiírás előtt!
Az én saját tapasztalatom nagyon jó róla, viszont én is rengeteg ellen kritikát hallottam róla!
Nekem is élmény volt a szülés, de 2 kismama akik utánam 1-2 nappal utánam szültek nagyon haragudtak rá! Még el is voltam rajta hülve!
Viszont azt én sem tagadhatom, hogy nagyon hangulat ember!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!