Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Vélemények Dr. Móré Csabáról...

Vélemények Dr. Móré Csabáról a debreceni klinikán?

Figyelt kérdés
Ha van tapasztalatotok irjátok le nekem légyszi!
2010. aug. 28. 11:15
 1/3 anonim ***** válasza:
46%
Nekem ő volt a szülészem (idén szültem). Már egy hasonló kérdésnél leírtam, hogy mennyire meg voltam vele elégedve, de volt olyan, aki szerint rossz vélemény is van róla. A lényeg: nekem problémás terhességem volt, és neki köszönhető, hogy minden rendben lett, végig nagyon odafigyelt mindenre. Tök jó fej és laza volt mindig. A szülésem pedig annyira jó volt, hogy bármikor megismételném. Ha vállalnék még egy gyereket, az annak köszönhető, hogy ő jó orvosom volt és nagyon sokat segített. És bár laza doki, szakmailag nagyon ott van. Én biztos újra őt választanám. Ha van még kérdésed, írj nyugodtan.
2010. aug. 28. 17:28
 2/3 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm, hogy leirtad!

Én 37 hetes vagyok, és eddig én is teljesen meg voltam elégedve vele.Nekem is problémás volt az első trimeszter, és én is azt gondolom, hogy sokat segitett rajtunk.

Nagyon kiváncsi vagyok a szülésnél mire számitatok, fog-e változni a véleményem, vagy sem (bár remélem akkor is ilyen elégedett leszek) Ezért is köszönöm, hogy irtál, megnyugtató volt!

Ha bárki másnak is van tapasztalata, és megosztaná, örülnék neki!

2010. aug. 30. 06:11
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is nála szültem az idén! Nekem is problémás volt a terhességem és nagyon odafigyelt rám!

Viszont abban már nem vagyok biztos, hogy nem ő indította meg a szülésemet a kiírás előtt!

Az én saját tapasztalatom nagyon jó róla, viszont én is rengeteg ellen kritikát hallottam róla!

Nekem is élmény volt a szülés, de 2 kismama akik utánam 1-2 nappal utánam szültek nagyon haragudtak rá! Még el is voltam rajta hülve!

Viszont azt én sem tagadhatom, hogy nagyon hangulat ember!

2010. aug. 31. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!