tablettát nem szeretnék mert nem hiszem hogy olyan jó dolog
az óvszer kényelmetlen
a pharmatex max kiegészítő védelem ,de még az se...
a spirál pedig a megtermékenyülést nem akadályozza meg csak a beágyazódást ,nem vagyok vallásos ,de nekem ez sok ...
illetve félek a spirál mellékhatásaitól és ott is sok becsúszott babáról hallani ...pedig az lenne a legkényelmesebb és hosszútávon a legolcsóbb, bár kapásból 50 000 Ft ...
2013. ápr. 13. 00:30
12/21 anonim válasza:
En kulfoldon elek. 15 ezer volt a spiral 5 evre , 3 honap mulva leszedettem,kenyelmetlen volt... Utana ovszer,majd tabletta.
2013. ápr. 13. 11:40
13/21 anonim válasza:
spirált nekem csak az egy éves kontroll után tett fel a doki, ha ugye hormonos, akkor az szoptatás alatt nem szerencsés...
2013. ápr. 13. 12:10
14/21 anonim válasza:
Spirál, szülés után 7 héttel simán felrakták.
Kb. 11 ezer volt, plusz az orvosi rendelés díja.
2013. ápr. 13. 21:14
15/21 anonim válasza:
Én Azaliát szedek,két hete szedem,az elején volt egy 4 napos enyhe vérzés,azóta semmi. Tejcsi mennyiségét nem befolyásolta.
2013. ápr. 14. 10:42
16/21 anonim válasza:
Óvszer
2013. ápr. 14. 13:41
17/21 anonim válasza:
Óvszer. Legalább a baba se nyeli a hormonokat, meg amúgy is.
2013. ápr. 15. 03:31
18/21 anonim válasza:
Ú, 11-es, egyetértek Veled: nekem is nagyon ellenszenves a spirál! Tényleg az a durva benne, hogy megtermékenyül, és aztán "szépen" kiürül, mert nem tud beágyazódni az a kis életkezdemény. Meg alapból az a tudat, hogy egy műszer van az ember testébe rakva, amit csak orvos szedhet ki. Kb. nem vagyok ura a testemnek, és ott hordok valami műbigyót magamban....brrr. Elég természetellenes.
2013. ápr. 15. 03:38
19/21 anonim válasza:
Én spirál mellett lettem terhes a harmadikkal.
2013. ápr. 15. 08:07
20/21 anonim válasza:
hormonos spiral a 6 hetes controlon felrakta a doki egy uh utan.Melette lehet szoptatni mert csak progesztagen van benne ami a tejtermelest nem csokkenti ua mint az egyfazisu tablettak.
Mivel a hormon nem engedi a mehnyalkahartyat felepulni igy a megtermekenyitett petesejt nem agyazodik be. De a hormosn olyan suru valadekot okoz a mehszajban hogy a megtermekenyules nem jon letre. ezen kivul mar evek ota nem verzek a spiral miatt ez nagyon jo mellekhatas.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!