Gyakran szellentöktöl kerdezem, hogy van ez szüles közben?
Elnezest, nekem nagyon kenyes tema, ezert kerem, ne nevessetek ki. :( Eppen olyan gyakran jelentkezik a szellentes szüles közben is? Feltetelezem, h ellazulas szempontjabol nem jo visszatartani. (?) Tartok töle, mi van ha hangos, ha meg szaga is van...stb.
Vagy mi van, ha a nyomofajdalomnal, nyomas helyett kijön egy hatalmas puki??
Ha azt mondja a szülesznö, nyomjak, es ehelyett egy puki jön? Vagy ha azt mondja, meg ne nyomjak, de erzem, hogy a puki kikivankozik, mit csinaljak? (Az ellazulas megszünik, ha visszatartom.)
Nekem szerencsére ez nem fordult elő szülés közben. Terhesség alatt sajnos gyakran.
Ha nyomni kell, nyomj, nem para a puki ott szerintem!!! Láttak ők már durva dolgokat. :)
Szerencsére nekem sem kellett pukizni egyik szülésemnél sem.De ahogy az első mondja,láttak illetve hallottak, már ők ettől cifrább dolgokat is.
Ne görcsölj rá erre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!