Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Gyakran szellentöktöl kerdezem...

Gyakran szellentöktöl kerdezem, hogy van ez szüles közben?

Figyelt kérdés

Elnezest, nekem nagyon kenyes tema, ezert kerem, ne nevessetek ki. :( Eppen olyan gyakran jelentkezik a szellentes szüles közben is? Feltetelezem, h ellazulas szempontjabol nem jo visszatartani. (?) Tartok töle, mi van ha hangos, ha meg szaga is van...stb.

Vagy mi van, ha a nyomofajdalomnal, nyomas helyett kijön egy hatalmas puki??

Ha azt mondja a szülesznö, nyomjak, es ehelyett egy puki jön? Vagy ha azt mondja, meg ne nyomjak, de erzem, hogy a puki kikivankozik, mit csinaljak? (Az ellazulas megszünik, ha visszatartom.)

2013. ápr. 11. 21:16
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem szerencsére ez nem fordult elő szülés közben. Terhesség alatt sajnos gyakran.

Ha nyomni kell, nyomj, nem para a puki ott szerintem!!! Láttak ők már durva dolgokat. :)

2013. ápr. 11. 21:27
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerencsére nekem sem kellett pukizni egyik szülésemnél sem.De ahogy az első mondja,láttak illetve hallottak, már ők ettől cifrább dolgokat is.

Ne görcsölj rá erre. :)

2013. ápr. 11. 21:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Szülés előtt valahol nem adnak beöntést, ott bizony előfordul, hogy odamegy a széklet is. Nem probléma, még az sem, lepedőcsere és kész. Kisebb gondod is nagyobb lesz ott, mint a pukival foglalkozni.
2013. ápr. 11. 22:39
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha kapni fogsz beöntést előtte akkor nem valószínű hogy lesz puki, ha nem kapsz akkor pedig még kaki is jöhet, de nem foglalkoznak vele hidd el.
2013. ápr. 11. 23:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha kérsz beöntést akkor azután minden kijön, és később nem fog jönni puki. :-) Én csak ajánlani tudom a beöntést, ahol én szültem nem volt kötelező, a szülésznő mondta hogy döntsem el én kérek-e, de több szempontból is jó üres belekkel szülni, egyrészt szülés után egy ideig nem kell majd nagywc-zni ami nem túl kellemes ám szülés után 2 nappal sem, másrészt nem vagy csak minimális kaki jöhet ki nyomás közben, harmadrészt pedig a meleg víz ellazítja belül az izmokat is, ami jó a szülés szempontjából is. Úgyhogy én minden félelmem ellenére kértem, és nem bántam meg, közvetlenül utána kb. 3-4 szer kellett kimennem a wc-re, szülés után pedig csak a 3. napon. Akkor sem volt kellemes, de el nem tudom képzelni hogy mondjuk pár órával szülés után milyen rossz lett volna. És nem kellett félnem, hogy összekakizom a szülőágyat (ami nem csak kellemetlen, de nem is túl higiénikus, ha pont a babával egyidőben jön ki egy adag kaki, mert ugye tele van baktériumokkal).
2013. ápr. 12. 13:30
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Utolsóval telljes mértékig egyetértek!!
2013. ápr. 12. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!