Egerben a rooming-in elhelyezés (baba-mama) szoba mennyibe kerül?
Szia
Felénk (az ország másik végébe) úgy működik,hogy előre kell jelentkezni, 2 ilyen szoba van és ha épp szerencséd van mikor szülsz és senki nincs a szobákba akkor megkapod. Én sokat gondolkoztam a dolgon és úgy döntöttem inkább a babára költöm a szoba árát,szerencsés voltam nagyon mert húsvétkor nem volt nagy tolongás, egy hetet kellet a kórházba maradnunk és végig kettesbe voltam a babával egy 4 ágyas szobába :)
A legegyszerűbb ha felhívod a kórházat vagy bemész és úgy érdeklődsz.
bocs, véletlenül félbeszakadt.
szóval többen vannak egy szobában az anyukák és babáik, látogató oda nem jöhet. ez ingyenes.
van olyan egyágyas szoba zuhanyzóval, ami fizetős(kb. 5 ezer/éjszaka) - de wc nincs benne, ami nekem furi :)
a vip lakosztály 15 ezer/éj - itt kellemes környezet, saját wc, fürdőszoba van és külön nővér - hátránya, hogy a csecsemősök kicsit messzebb vannak, gyakran el is feledkeznek a vipesekről. (hallomás info, nem voltam vipben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!