Meddig tartott nálatok a szülés utáni folyás?
Figyelt kérdés
Nekem már igazából nem volt. Elmentem 6 hetes kontrollra. Minden rendben volt. A rákszűrés után volt jó néhány csepp vér. Még aznap este együtt voltunk Apával. Azóta minden nap van egy kevés rózsaszínes véres folyás. Normális ez? Már 7 hete szültem!!!
Ez még a gyermekágyi folyás vége? Meddig tarthat még? Vagy a rákszűrés miatt van? Vagy mert még aznap együtt voltunk Apával?
És ha ez van, akkor nem is lehetünk még együtt Apával?
2009. szept. 23. 09:25
1/3 anonim 

válasza:

Semmi gond, csak a hámréteg megsérült egy picit. Legyetek együtt nyugodtan, csak előtte utáni tisztálkodás.
2/3 anonim 

válasza:

Nekem kereken 2 hónapig tartott a vérzés, hol enyhébb volt, hol pedig erősebb, de sosem annyira erős mint egy menstruációs vérzés!
3/3 anonim 

válasza:

Szia! Én kb 3 hétig véreztem, utána kb 2 hétig még egy kicsit barnáztam. De még ezután is voltak napok, hogy vissza-visszatért egy kicsit. A 6 hetes kontrollon megkérdeztem, hogy fürödhetek -e a Balcsiban vagy medencében, azt mondta a doki hogy nyugodtan. Másnap úsztam egy kicsit medencében, és utána megint visszatért pár napra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!