Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A Topic végigolvasása?

A Topic végigolvasása?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy érdemes itt végigolvasni az összes kérdést és régebbiekre is válaszolni, vagy inkább írjam fel a kérdéseimet újra, mivel a régieket már senki sem nézi? Eddig a 70. oldalig jutottam el, de nagyon sokszor jöttek elő ugyanazok a kérédsek...
2009. szept. 23. 09:10
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
áááááá....szerintem írd össze a kérdéseidet és keresd meg itt a keresőben!Amiről semmit sem találtál az kérdezd meg!Több,mint 1444 oldal van!Megszülsz mire végigolvasod!:D
2009. szept. 23. 09:15
 2/3 anonim ***** válasza:
A régiekre már a kutya sem válaszol. Ezért is találták ki nem olyan régen a kérdés kiemelését. Viszont ha neked van kérdésed, érdemes a keresőt használni. Én sokszor ki sem írom, mert szó szerint megtalálom amit kérdezni szeretnék. Vagy akkor írom ki, ha arra a kérdésre nem adtak értelmes választ. Mert olyan is van, és akkor én azt nem tudom kiemelni, csak a kérdező.
2009. szept. 23. 21:55
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi mindkettőtöknek! Azt hiszem akkor én is inkább a keresőt fogom használni.
2009. szept. 23. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!