Szülés az Uzsokiban 2013. Valaki itt köztetek?
Májusban fogom meglátogatni az intézményt,
a fenti célból :-), ha esetleg tudja Valaki, hogy pl.:
Szüléshez adnak-e kórházi hacukát az Anyukának? (vettünk pár szörnyű :-) hálóinget mert a honlapon fent van, hogy vinni kell) Illetve, ugye lehet saját ruhákba öltöztetni a Kicsit, saját pelus stb...? Kötelező az 1. éjszakát külön töltenie a Babának? Apa bemehet az egy ágyasba látogatni?
Még annyi mindent tudnék kérdezni...
Ha van infótok, ezen kívül is, előre is KÖSZÖNÖM, a hosszabb lélegzetvételűeket is!
én tavaly szültem ott, gondolom azóta nem változott semmi.
szüléshez neked kell vinni saját hálóinget (amit nem sajnálsz, mondjuk az enyémet simán kimostuk utána). lehet saját ruhát vinni a babának, saját pelust is. Sőt, a honlapon azt írják hogy biztosítanak ruhát a babának, de engem leszídtak , hogy miért nem vittem neki ruhát... Napi 5 pelust adnak amúgy. Az 1. éjszakát kötelezően külön tölti a baba és a mama, de hidd el nem fogod bánni. A fizetős szobákba se szabad bemenni látogatni. Párom azért be-be szökött néha, de ha pont jön egy nővérke akkor kikülndi. írj nyugodtan privátban válaszolok szívesen.
Én januárban szültem ott.
Nem adnak ruhát a szüléshez, saját hálóingben kell lenned. Mondjuk aranyos volt a szülésznő, engem betakart egy nagy zöld (szerintem műtős) ruhával, m fáztam egy szál hálóingben. Szülés után kórházi ruhába öltöztetik a babát, de kell saját, amikor megkapod a babát, akkor a kis kocsijába rakj mindig pelust és váltóruhát. Este 8-10-ig van fürdés, akkor átöltöztetik. Illetve popsitörlőt is szoktak a kiskocsiba rakni, és vigyél kisplédet a babának, mert be szokás takarni. :)
Én csak hálóinget vittem , és az anyukák 95 %-a nem abban volt, hanem valami laza ruhában. Szóval a szüléshez OK a hálóing, de ha újra mennék, akkor vinnék be pl cicanacit, meg laza hosszú fölsőt, mint ahogy a többiek is voltak. :)
Mindenképp vigyél be wc papírt. :)
A kaja nagyon rossz (ez az egyetlen negatívum a kórházzal kapcsolatban), vitess be magadnak péksütit, felvágottat, meg ha tudnak, renden ennivalót is, mivel a szobában van hűtő és van kis konyha is a folyosón, így meg tudod melegíteni majd.
Ha van bármi kérdésed, nyugodtan írj privit!!! :)
(Apa nem tudom, bemehet-e az egy ágyasba, én nem olyanban voltam... :) )
2011ben szültem ott. Őszintén felüdülés volt. Vittem a cuki-itthon már kidobtam volna, de szülni, nyakig vérezni jó kis kényelmes hálóingem, abban szültem, jól esett.
A kicsinek csomagoltam ruhát, ha esetleg baleset lesz, ne kelljen rohanni kérni(első babánál, másik khban alig akartak adni), este a fürdetéskor szépen összehajtva ott volt a ruhája a kicsinek. A saját pelusért is hálásak voltak, mert ki van számolva mennyit kaphat egy egy baba.
Én éjjel kettőkor szültem, az első szopi időben már mentem a kicsiért-orvosi vizit-vissza a kicsi hozzám, és csodálkoztak, amikor este vittem magammal fürdés után. Ott volt a kicsi, de nem volt kimerítő a kh ideje, igaz látogató csak megadott időben jöhet, a többi időben van lehetőség pihenni-babázni, nem pedig átjáróház az egész. És az ott dolgozók is nagyon rendesek.
Köszönöm Nektek is!!!
Örülök, hogy összhatásban azért pozitívak a vélemények a kórházról. Ezek szerint gáz leszek a hálóingemben, úgyhogy inkább levágatom tunikának:)sejtettem...szörnyen néz ki, bár tudom nem ez a fontos épp akkor és ott. Kaját gondoltam, hogy nem ehető :-( ráadásul elég egyéni étkezési szokásokkal rendelkezem, úgyhogy nem leszek túl népszerű, de majd megoldjuk, ezek szerint van minden, hűtő, mikró...
Köszi, mégegyszer!!!
A praktikus dolgokat úgy látom már leírták:)
Ezek után csak annyit tennék hozzá,hogy valóban jó kórház,remek orvosokkal(sikerült egy nagyon szupert találni),elégedett voltam összességében mindennel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!