Minden esetben jó, ha bentvan az ember párja a szülésnél?
nem mindig jó. Lehetnek olyan eseménaek, amit a férfiak nem jol tolerálnak. Nagyon ritka esetben megundorodhatnak, előfordul, hogy elájulnak-na arra végképp semmi szükség, mert olyan valaki kell melléd aki támogatni tud és segíteni. Esetleg ha komplikáció történik túlreagálhatják és gátolják az orvost a munkában. Ezek lehetnek a kizáró okok, de ha bemenne és jól fel van készítve ilyen akkor nem fordul elő.
El kell mondani, hogy lehet baj is, lehet sok vér is, és lehet hogy elküldöd a francba és olyanokat mondasz amit nem kéne, de lehet hogy vele fogsz üvölteni, de lehet, hogy ez nem történik meg, de akiben kétség van, annak mindig a szélsőségeket kell tálalni, hogy felkészülhessen és dönthessen.
Szia. Az én férjem se abba a típusba tartozik aki bejönne a szülésre. Én nem is erőltettem a dolgot. Velem anyukán lesz benn. Ha úgy látod, hogy vonakodik a dologtól akkor inkább ne erőltesd. Kérd meg az anyukádat, a legjobb barátnődet, esetleg ha van olyan lánytestvéred, inkább közülük valakit. Mert az jó ha van melletted segítség.
Üdv, 36 hetes kismama
Nekünk Ő lesz az első babánk, a párom bent lesz velem.
Nekem nagyon fontos,hogy a Kedvesem legyen mellettem,és szerencsére Ő is így gondolja.
Életünk egyik,ha nem a legszebb élménye lesz a gyermekünk születése.
38 hetes kismami
Az én párom mindenképpen bent akar lenni, de én nem szeretném, mert mint az egyik válaszoló leírta, a fene tudja, hogyan reagál a dolgokra, és hogy én hogyan reagálok. Lehet, hogy ő lenne a legnagyobb segítség, de lehet, hogy elküldöm a francba, és megsértődik. Én a fájdalomtól, meg mástól is két perc múlva nem emlékszem erre, ő meg talán sokáig emlegeti a dolgot...
Nem tudom, hogy mi a jobb, ez nagyon változó, helyenként és egyénenként is. Lehet, hogy be sem engedik, és egyedül vagy hirtelen, amikor szükség lenne rá.
Szia!
Nekem bent volt végig, de úgy beszéltük meg, hogy lehet, hogy a vajúdásra marad csak bent és a kitolásnál megkérem, hogy menjen ki. Aztán maradt és nem bántuk meg. Ő sem és én sem. Életünk legszebb élménye maradt, és most a másodiknál is ott lesz.
Erre is van lehetőség, hogy a "vérmentes" (persze ez sem teljesen az) szakaszban bent van, és a kitolásnál kimegy.
De egyébként ebből semmit nem lát, mert a fejednél áll. Legalábbis én ezt kértem tőle.
És persze az is benne volt a pakliban, hogy nem én kérem, hogy menjen ki, hanem ő megy ki magától ha nem bírja.
Olyan döntést hozzatok, ami mindkettőtöknek jó!
36 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!