Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van valaki szept.23-ra kiirva?...

Van valaki szept.23-ra kiirva? Ki hogy erzi magat?

Figyelt kérdés
2009. szept. 22. 08:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia.én 24-re vagyok kiirva és eddig ugy tűnik nem fog megérkezni a kislányom.tegnap voltam dokinál és teljesen zárt vagyok,pedig már nagyon szeretném magamhoz ölelni a kisbabámat.Amugy jól érzem magam,a derekam pár napja olyan kicsit kellemetlenül húzódik mint ahogy a hasam alja is, és savam is van pedig sosem szokott lenni.az északáim azok borzalmasak,sehogy sem jó feküdni,óránként wc-re járok,de ezeket levéve tök jól érzem magam!!

Te hogy érzed magad??

2009. szept. 22. 09:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Penteken meg teljesen zart voltam,holnap kell menjek nst.re,de nagyon ugy nez ki ,hogy ra fog huzni valamennyit ,pedig mar nagyon varjuk idekinnt a kisfiunkat.
2009. szept. 22. 10:21
 3/5 anonim ***** válasza:
76%
Sziasztok! Én 15-20-ra voltam kiírva, de nem akaródzik megszületni a bébimnek, pedig 4400g körül van. A nyákdugó vasárnap elment, derekam fáj, aludni tudok szerencsére, de hiába trükközünk, nem történik semmi. Kissé türelmetlen vagyok, főleg hogy a 36. hét óta mondják, hogy bármelyik nap megszülethet:) No és izgulok a szülés miatt, első lesz:)
2009. szept. 22. 10:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én 24.-ére vagyok kiírva első kislányunkkal! Borzalmasak már a napok,nagyon fáj minden porcikám! MA már kis 5 perces fájásokat mutatott a ctg,én teljesen nyitva vagyok már 2hete,egy hete elment a nyákdugom!

Holnap dokim rásegít hogy beinduljon a kisasszony,mert egyébként magas vérnyomásom van!

Reméelm azóta már babázik valamelyikőtök!

Boldog babás éveket!

2009. szept. 22. 18:40
 5/5 anonim ***** válasza:
én is 24-re vagyok kiírva, szülésnek semmi jelét nem látom nem érzem, holnap megyek nstre, meg méhszájat is néz a doki, majd meglátjuk...kitartás nekünk!
2009. szept. 23. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!