Milyen a tapasztalatok a ceglédi kórház szülészetéről?
Én 4éve szültem ott. Nagyon kedves volt mindenki, a szülésznők és az orvosok is. Elég sokáig tartott a szülésem, és elég nyűgös is voltam már a végén, de egész idő alatt segítettek és hihetetlenül kedvesek voltak. 20óra vajúdás után végül császármetszéssel született meg a lányom, a szülésznő pedig volt olyan kedves, hogy csinált pár képet a "műtét" közben.
A nővérek is aranyosak és segítőkészek voltak, megmutatták hogy kell helyesen szoptatni, és bármit kérdeztem is Tőlük mindig segítettek.
Mikor leesett a lányom köldökéről az a műanyag szorító (nem tudom, hogy mi a neve, de születés után rakták a köldökzsinorra, hogy elszorítsa és el tudják vágni), akkor odaadták, hogy el tudjuk rakni emlékbe. Szerintem ez nagyon kedves gesztus volt :-)
Igaz, hogy ennek már több éve, de én még mindig szívesen gondolok vissza ezekre a napokra. Remélem még mindig ugyanolyan kedvesek mint 4 éve :-)
Boldog babavárást és szép szülést kívánok!
Biztosan minden rendben lesz, még egyszer sok sikert :-)
Mi most kezdtünk el próbálkozni a kistesón, remélem hamarosan én is meglátogathatom a ceglédi szülőszobát :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!