Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Dr Szaniszló Zsolt és Dr...

Dr Szaniszló Zsolt és Dr Géczi Mária mennyit kér szülés levezetésért?

Figyelt kérdés
Megmondták biztosra az összeget?
2013. ápr. 4. 19:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
A Szaniszló 50-et. Februári info.
2013. ápr. 4. 19:59
 2/14 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Miért nem keresel olyat aki rád bizza mennyit kér. Sztem. az a tisztességes. :)
2013. ápr. 4. 20:02
 3/14 anonim ***** válasza:
Mert Vácon van olyan, aki fogadottként rám bízná? Most akarom megkérni a Szaniszlót, hogy legyen az orvosom, de ez érdekelne...:)
2013. ápr. 4. 20:04
 4/14 anonim ***** válasza:
Akihez én jártam nem mondott árat, ő Dubecz Dániel. Nagyon jó fej doki. 2 éve jártam hozzá.
2013. ápr. 4. 20:33
 5/14 anonim ***** válasza:

Énis Dubeczhez jártam. Nem mondott összeget :)

Fiatal, laza, nem feszengtem melette soha. A párom bennt lehetett mindenhol a vizsgálat alatt is.

És ami még nem elhanyagolható hogy este 7 fél 8ig rendel és ez a párom munkarendje miatt szuper volt.

Ha van esetleg kérdésed irj nyugodtan.

2013. ápr. 5. 08:52
 6/14 anonim ***** válasza:
De Dubecz már csak magánban van, azt meg nem tudom bevállalni, hogy minden rendelésen perkáljak...
2013. ápr. 5. 11:34
 7/14 A kérdező kommentje:
Igazából nem is ragaszkodnék fogadott orvoshoz. A szülésznőhöz, akinél első fiamat szültem, annál inkább. Vele azóta is tartom a kapcsolatot. Ő mondta, hogy Vácon ha nincs fogadott dokim, akkor csak külön főorvosi engedéllyel lehet fogadott szülésznőm. Érdekes.A kettő együtt kicsit megterhelné a pénztárcánkat. Kicsit nagyon.
2013. ápr. 5. 15:47
 8/14 anonim ***** válasza:
Ja értem, amugy a mostani árakhoz képest még elég olcsó. Ha meg ugy gondolod h tbre jársz vkihez és ugy fogadod föl akkor sztem a Szaniszlonál is több lesz az az 50.
2013. ápr. 5. 23:14
 9/14 anonim ***** válasza:
Bocs, de a Szaniszlóhoz nem is lehet másképp, csak sztkba járni, nincs magánja. Vagy én vagyok eltévedve?
2013. ápr. 6. 00:39
 10/14 anonim ***** válasza:
Erről nemtudok nyilatkozni. Az egyik kismama velem együtt szült és az ő dokija volt.
2013. ápr. 6. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!