Hüvelyi szülés után tényleg kitisztítják a méhet?
Figyelt kérdés
Hogyan csinálják? Mennyire fáj? Miért van rá szükség?2013. ápr. 3. 11:08
1/16 anonim válasza:
Nem emlékszem ilyenre, pedig kétszer szültem (2010, 2011).
A szülés utáni általában 6 hétig tartó vérzéssel tisztul ki a méh.
2/16 anonim válasza:
Igen meg kell csinálni, nehogy benn maradjon valami ami aztán nagyobb bajt csinál. A szülésznő nyomta egy picit a hasam, hogy megfeszüljön a méhem, aztán az orvos szépen fogta a tágítót és óvatosan felhelyezett gondolom valami kaparó eszközt és kitisztította a méhem. Inkább kellemetlen volt mint fájdalmas.
3/16 krisztivan válasza:
Nekem volt küret,rögtön a szülőágyon.De azért mert a méhlepényeim(2 volt)nem váltak le és a doki nem kockáztatott.Ha bent marad egy picike darab is rossz dolgokat csinálhat.Nem fájt,hisz elötte szültem és ez ahhoz képest...bagatell:-))
4/16 anonim válasza:
Nem törvényszerű; nekem az első 2-nél nem, csak a 3.-nál volt, mert valami (talán a burok, de tényleg nem tudom pontosan, és nem akarok hülyeséget mondani) nem jött ki rendesen. Ki lehetett bírni.
5/16 anonim válasza:
Nekem se csináltak ilyesmit pedig most szültem augusztusban. Szerintem ha szépen kijön a méhlepény is akkor nincs szükség erre.
6/16 anonim válasza:
Én idén januárban szültem.Spontán,problémamentes szülésem volt.Nekem is kitisztította a dokim,még a szülőágyon,közvetlen a szülés után.Nem fájt,csak kicsit kellemetlen érzés volt.
7/16 anonim válasza:
Nem emlékszem ilyenre, szerintem nekem nem volt, pedig emlékszem arra, mikor kijött a lepény.
Szerintem akkor csinálnak ilyet, ha a lepény nem jön ki egyben, benn marad valami.
8/16 anonim válasza:
jézus
nekem nem volt, de ez attól függ hogy egyben van e a lepény, azt láttam, hogy alaposan átnézik
Remélem a következőnél sem lesz ilyen, jaj még a hideg is kiráz
9/16 anonim válasza:
Nekem kitisztították, pedig egyben jött ki a lepény, de azt mondta a doki, biztos ami biztos, ne maradjon bent nagyobb darab alvadék sem. Valami szívó szerkezettel csinálták, gondolom a korai abortuszokat csinálhatják ilyennel. Én nem éreztem kellemetlennek, csak furcsának.
10/16 anonim válasza:
Nekem is egyben kijött a méhlepény és mégis kitisztították. Kellemetlen volt, csak akkor fájt, amikor a szülésznő nyomta a hasamat. ( Januárban szültem )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!