Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Elso terhessegemnel hatalmas...

Elso terhessegemnel hatalmas pocakom volt, masodikra is nagy pocakra szamitsak?

Figyelt kérdés
Elso terhessegemnel nagy pocakot akartam-meg is kaptam, de meg is bantam, hogy ilyet kivantam. Remelem most kisebb lesz a pocakom. 3.5 kilos babat akartam, annyi is lett, nem is ment gatmetszes nelkul a szules (gatvedelemmel akartam). De igazadnibol nem a suly lett volna az akadaly, hanem a nagy feje, most kicsit jo lenne, ha kisebb lenne. Na persze akkora lesz, amekkora lesz, de volt mar valakinek olyan tapasztalata, hogy elso babaja nagyobb volt, mint a 2.? (korulbelul ugyanannyi idore szulettek?)
2013. márc. 31. 18:07
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem, sokkal nagyobb lett a második pedig kislány:) És a hasam sem volt akkora mint az elsővel pedig. 4400 gramm lett, 37 centis buksival szóval a pocak méretéből nem feltétlen következik a baba mérete attól is függ hogy fekszik nekem a fiam (1.baba) végig fejvégű volt a lányom pedig 38 hétig medence végű tehát lehet emiatt is tünt kisebbnek a hasam (de nemcsak tűnt, centire is kisebb volt).

Annyi hogy második terhességnél lazábbak már az izmok meg a kötőszövet szalagok stb. így hamarabb látszott a terhesség mint az elsővel.

2013. márc. 31. 18:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha már az elsőnél lazák, tartás nélküliek a kötőszöveteid, a bőröd, akkor a másodiknál se lesz feszesebb. Hasonlóra vagy még nagyobbra számíthatsz.
2013. márc. 31. 18:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Egy barátnőmnek ugyan hamarabb látszott, a végén mégis jóval kisebb hasa volt a 2. terhességnél, mint az elsőnél. Főleg mert az első baba nagyobb volt egy kilóval ill. nála túl sok volt a magzatvíz is. Mindkettőt túlhordta.
2013. márc. 31. 19:36
 4/6 A kérdező kommentje:

Az elsovel iszonyat sok magzatvizem volt, olyan 5-6 oran keresztul folyt ki belolem, es mikor mar azt hittem, hogy tuti nincs tobb, akkor annyi kiomlott, hogy csak azert nem tudtam racsodalkozni nagyon, mert nem volt idom:D Azt mondta mindenki a fotokra, hogy akkora hasam volt, mintha ikrekkel mentem volna be.

Nagyon remelem, hogy kissebb lesz most, mert nem fertem be egy-ket helyre a lakasban, es rohadtul idegesitett, hogy haza kellett varnom az uramat, hogy kihozzak valamit a spajzbol (szuk az ajto, es maga a spajz is nagyon kicsi-csak egy lepcso alatti resz az egesz):D

2013. márc. 31. 23:16
 5/6 anonim ***** válasza:

1. baba hatalmas has, nagy 3,8kg-os baba, nagy fej-37cm, soksoksok mazgatvíz, 11kg hízás

2. baba picike has, picike baba 2,6kg feje is pici volt. 12kg hízás

3. baba - legszebb pocim ekkor volt- nem nagy- nem pici- normális 3kg-os babával. :)) Összesen 8kg-ot híztam vele.

2013. ápr. 1. 00:27
 6/6 A kérdező kommentje:
Kedves utolso, koszonom neked, remenyt adtal! Elozo terhessegemmel nem volt gond a munkahelyemen a nagy poci, de most akadaly lenne.
2013. ápr. 1. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!