Amikor eloszor voltatok ultrahangon, hogy viselkedett veletek az orvos?
Figyelt kérdés
Nem erint a tema, csak elgondolkoztam, hogy az UH-n a filmekben mindig ugy mutatjak be a dokikat, hogy "gratulalok kismama", vagy hasonlo. Nem merul fel bennuk, hogy valakinek ez nem orom? Szerintem egy orvos maradjon targyilagos, mondjon el minden fontos informaciot, amit tudni kell, es kesz. Legalabbis ekkor meg. Ha peldaul odamegy egy fiatal lany, aki bulin esett teherbe, vagy egy no, akinek mar van otthon harom es a negyedik mar teher lenne, nekik sajnos ez nem orom. Hu, kicsit eltertem, a lenyeg, hogy veletek hogy viselkedett a doki, az elso UH-n?2013. márc. 29. 10:22
11/12 anonim válasza:
10-es vagyok
Természetesen visszahívott következő héten is,meg utána héten is hogy tuti lássuk a szívmozgást :)
12/12 anonim válasza:
Mi amíg vártunk, hogy szabad legyen az uh-s gép, beszélgettünk a férjemmel és az orvossal. Előtte nap vizsgált már manuálisan, és valószínűsítette, hogy baba van, de hát biztosat akkor akart mondani, amikor már van szívhangja. Látta rajtunk az öröm mellett a totál tanácstalanságot is (nem terveztük a babát még pár évig), és kérdezte, hogy minek örülnénk, ha van bent baba, vagy ha nincs. Mi mondtuk, ha már megfogant, akkor legyen bent és legyen egészséges. Amikor nézte uh-n, mondta, hogy teljesült a kívánságunk bent van, és amennyit most lát, egészséges, és hogy szerinte megadja az utolsó lökést, hogy legyünk tényleg boldogok, hallgassuk meg a szívhangját. Hát a férjem sírva fakadt (örömében), és csak néztem és hallgattam, el sem akartam hinni. Utána a férjem csak hajtogatta a dokinak, hogy köszönjük ezt a csodát, köszönjük, kezet fogott vele, azt hittem, megöleli (doki sem értette, hogy miért hálálkodik neki, hiszen nem ő a gyerek apja, nem sok köze volt a fogantatáshoz). Egyébként én azon lepődtem meg, hogy annak ellenére, hogy mondtuk az orvosnak a legelső alkalom legelső percében, hogy nem terveztük a babát, nem kérdezte meg egyszer sem, hogy gondoltunk-e abortuszra. Beszélgettem is erről pár barátnőmmel, és ők azt mondták, hogy szerintük látta rajtunk az orvos, hogy annak ellenére, hogy megijedtünk az új helyzettől, szeretnénk mi ezt a babát teljes szívünkből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!