Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A második babánál is szerettét...

A második babánál is szerettétek volna, ha hamarabb megszületik?

Figyelt kérdés

Az elsőnél nagyon vártam már a szülést. Meg is született előbb. Viszont akkor értettem meg, hogy miért mondják sokan "addig jó amíg bent van". Nagyon nehéz volt az első 3 hónap.

Most már "tapasztaltként" úgy voltam vele, hogy nem baj, ha később jön. De ahogy közeledek a végéhez, megint arra vágyom, hogy előbb kint legyen. Pedig biztos nagyon nehéz lesz 2 kicsivel. Tisztára ellentmondásos érzés.

2013. márc. 28. 13:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Mindettom a 38. Hetre szuletett!!

Igy volt tokeletes;)) az a par het hamar elszalad ugyis;)

2013. márc. 28. 14:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen, szeretném. Első gyerekem kereken 2 héttel előbb jött, ami jó is, mert már így is 3,5 kiló volt. És a 38. hetet most is teljesen ideálisnak érezném. Alapból a végén az ember már olyan erőtlen (semmi bajom nem volt, csak épp 2 tányér elmosogatása olyan volt, mintha a maratont futottam volna le). Nem gondolom, hogy addig jó, amíg bent van. Persze imádok terhes lenni, mert csodálatos és különleges állapot. De ha megszületik még jobb lesz!! 25 h
2013. márc. 28. 14:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem a kisfiam a 37.hétre született 3150 grmmal 54 cm rel

8 óra alatt

lánykám aki most 8 hónapos a 38.hét végére, 2,5 óra alatt 3600 grmmal 54 cm vel

de majd bele pusztultam annyira fájt ,inkább lassan mint a kisfiam mert szuper volt szó szrint , de azt szokták mondani hogy a 2.babák hamarabb viszont fájdalmasabban születnek ,hát nekem bejött, viszont mindkét szülésem csodálatos volt ,és semmiféle fájdalomcsillapítót nem kértem ,se burokrepesztés,se semmilyen beavatkozás nem volt ,persze a gátmetszés és a végén a varráson kívül ,ennél szebb és jobb szüléseket el sem tudtam volna képzelni!!

Üdv egy 30 éves boldog anyuka Nikol

2013. márc. 28. 15:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Én pont az elsőnél nem vártam, hogy előbb jöjjön, 41 hétre szültem. Most 35 hetes vagyok a másodikkal, és reménykedek, hogy valami csoda folytán 2-3 hét múlva kibújik...sokkal rosszabbul viselem ezeket az utolsó heteket mint az elsővel...mondjuk nyilván közrejátszik, hogy nem igazán tudok pihenni egy 2 éves gyerek mellett, és tényleg nagyon ki vagyok már purcanva. Az biztos, hogy ha most nem születik meg terminusra, akkor nem fogom kérni a dokit, hogy várjunk az indítással amíg lehet.
2013. márc. 28. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!