Mikortól számít koraszülöttnek egy baba?
Figyelt kérdés
Kisfiam tegnap született a 36.hétre 3160gramm és 52cm.
Nem adják ki mert megfigyelés alatt van. Ilyenkor még érettlen a tüdő?
2013. márc. 28. 12:58
11/33 anonim válasza:
Én is úgy tudom,hogy a 37. hét előtt született babákat még koraszülöttnek mondják,de szerintem már a 36. hétre is elég érett a tüdejük is.Lehet,hogy csak pár napra betették inkubátorba megfigyelésre,de sztem nincs ott semmi baj,hiszen a súlya is tökéletes meg a centije is :)
Szerintem nincs itt semmi komoly baj,csak még is megfigyelik mert lehet,hogy ez a protokoll,de azért én mindenképpen rákérdeznék a helyedben,hogy mi van,hiszen te vagy az anyja a gyereknek és jogod van tudni róla!!Kérdezés nélkül fel kellett volna világosítaniuk az orvosoknak!!!
Szerintem 3-4 nap múlva mehettek is haza :)
Gratulálok a babádhoz :)
12/33 A kérdező kommentje:
Csak ma engedtek felállni mert sok vért veszítetem. Nagyon szédülök még, nem tudok átmenni a csecsemő osztályra, ugyanis a nögyógyászaton fekszem, meletem lévő szobában az abortuszosokkal, vetélősőkkel. Ezt sem értem! A folyosó túl végén van a szülészet! Nem sűrűn játnak be ezért nem tudom megkérdezni. A férjemet küldöm hogy kérdezősködjön, de elhajtják azzal hogy csak megfigyelik! De ez nekünk nem mond semmit. Ha baj lenne azt már mondták volna úgye? Olyan ideges vagyok! Már egyszer elindultam, de úgy kelett ölben vissza hozni mert elsőtétült előttem minden és rosszúl lettem.
2013. márc. 28. 13:30
13/33 anonim válasza:
Itt 6-os, bocsi de telefonról írtam, most kapcsoltam be a gépet. Szóval arra voltam kíváncsi, hogy azóta nem is láttad a picurkát?
14/33 A kérdező kommentje:
Nem sajnos, és már a sírás kerülget.
2013. márc. 28. 13:32
15/33 anonim válasza:
itt újra 6-os. Annyira sajnállak benneteket, hogy ilyen kétségek közt vagytok. Apa próbáljon meg kicsit erőszakosabb lenni, mutassák meg neki! Van fogadott orvosod?
16/33 A kérdező kommentje:
Igen, de a szülés óta nem láttuk! Akkor elkérte a jussát és lelépett. Próbáltam hívni de nem veszi fel, nem hív vissza. Ha jól emlékszem akkor holnap este lesz ügyeletes. Akkor jöttünk volna uh-ra.
2013. márc. 28. 13:38
17/33 anonim válasza:
Hihetetlen, legalább a telefont venné föl. Kikészítenek az ilyen orvosok. Csak azért kérdeztem, hogy igen esetleg ő nem e tud segíteni.De ezek szerint per pill nem.
18/33 A kérdező kommentje:
Hát igen! Főleg hogy 80-at kért a szülésért!!! Ennyiért elvárná az ember hogy rendesen bánjanak vele! Ráadásul a nővérke sem segítőkész.
2013. márc. 28. 13:47
19/33 anonim válasza:
En amikor nem veszi fel a doki a telefont irok neki sms-t. Most tuti irnek neki, hogy ez es ez van es tajekoztatast kerek! Ellentmondast nem turo stilusban... Es szules utan rogvest elkerte a penzt? Ez se semmi... Biztos minden rendben van, de azert zaklasd meg az orvosodat!
20/33 anonim válasza:
Mindenképpen írj majd, hogy mi van veletek! Kitartás :) 6-os
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!