Amikor keményedik a hasam, az alhasam is fájdogál kicsit. Jelent valamit? Vagy semmi jelentősége? 37 hetes
Figyelt kérdés
Ha beindulna előbb, akkor lehetne sima szülés. Ha betöltöm a 40-et, akkor császár.
Szóval nem annyira bánnám, ha beindulna.
2013. márc. 26. 07:44
1/4 anonim válasza:
Semmi jelentösége, húzodik, fáj mindenhol.
Miért lesz császár a 40-ik hét után?
2/4 A kérdező kommentje:
...mert az előző császár volt. Nem engednék a túlhordást.
2013. márc. 26. 07:48
3/4 anonim válasza:
Ezt szerintem így nem lehet kijelenteni, hogy nincs jelentősége. Nekem elég sok jóslóm volt, elég korán. A 37. héten ugyanaz az érzés volt, mint a jóslóknál, és szülés lett belőle. Persze én most nem azt mondom, hogy szülni fogsz. Tusolj le meleg vízzel, majd pihenj le, ha elmúlik, akkor nincs semmi, ha továbbra is tart és kezd rendszereződni, akkor még talán baba is lehet belőle.
4/4 anonim válasza:
nekem tegnapelött ment el a nyágdugóm, tegnaptól jóslóim vannak de nagyon rendszertelenek, fáradt vagyok nagyon és rossz a kedvem, nem tudom mi lesz belöle, de türelemmel várok, 36+1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!